2777
2789
استارتر اون تاپیکی که اومده به جای طلاق تو نی نی سایت تاپیک زده با حرف اینام نمیره طلاق بگیره خیالتو ...

بعضیا دقیقا برطبق راهنمایی نی‌نی سایتیا عمل می‌کنن. من دیدم.

پریروز یکی تاپیک زده بود می‌گفت خدا لعنتتون کنه که به من گفتید بچه‌دار شو. خسته شدم.

سال ۹۹ هم یه نفر بود تو یه تاپیک یه خرده درددل کرده بود، بقیه بهش گفته بودن شوهرت با این اوصاف داره خیانت می‌کنه. اونم شمشیر رو از رو بست و رفت دعوا با شوهره. تهش معلوم شد قضیه کلا چیز دیگه بوده. تاپیک زده بود می‌گفت آبروش رفته و همسرش که خیلی خوب بود سرد شده و می‌گفت اینجا راهنمایی نگیرید.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث خیانت جداست.. من دارم راجب مشکلات قابل حل صحبت میکنم اون بالا نوشتم

اون که البته توی هر زندگی ممکنه دعوا و مخالفت پیش بیاد

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

من تا به حال ندیدم اینجا کسی برای مشکل قابل حل بگه طلاق

اگر اعتیاد، کتک زدن، فحاشی‌های شدید رو مشکل قابل حل میدونید که هیچی

اگر نه پس حرفشون درست بوده

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

اون بله. ولی شده من گفتم شوهرم برای فلان چیز منت گذاشته سرم، تمه میگن جدا شو ...

دیگه شما خودت باید خیلی ساده از کنار این نظرات رد بشی

هر زندگی بدون استثناء مشکلاتی رو داره باید دنبال حلشون بود که به مشکلای بزرگتری تبدیل نشه

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

من ی سری رفتم تو یه تاپیک ک‌طرف شوهرش شکاک بود دست بزن داشت منو یهو گفتم من تازه عقد کردم شوهرم به ه ...

😐😂😂😂😂ولی یا خدا چه زود قضاوت میکنن 

من خودم شوهرم زد منو الانم میگه اول تو عذر خواهی کن واقعا قصد طلاق ندارم فقط میخوام براش عادت نشه و اولین و آخرین بارش بشه.تو تاپیک اکثرا گفتت طلاق بگیر طلاق بگیر 

بابا من نه شرایطش رو دارم نه میتونم نه میخوتم

چون ما نمی‌دونیم کی داره جواب میده. غالبا بچه دبیرستانی هستن که فاز دانایی برداشتن و تجربه زناشویی ه ...

منم دبیرستانی ام باور کن ب سن ربطی نداره

بعضیا کلا نمیتونن تصمیم درست بگیرن

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

من موضوع طلاقو گفتم نه بقیه موارد.

خب اگه به اینا عمل می‌کنن ممکنه سراغ طلاق هم برن. اگه قرار نبود عمل کنن که اصلا راهنمایی نمی‌گرفتند.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من تا به حال ندیدم اینجا کسی برای مشکل قابل حل بگه طلاقاگر اعتیاد، کتک زدن، فحاشی‌های شدید رو مشکل ق ...

ولی ما دیدیم که.. راجب مشکلات قابل حل و عادی میگن چرا موندی

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

دیگه شما خودت باید خیلی ساده از کنار این نظرات رد بشیهر زندگی بدون استثناء مشکلاتی رو داره باید دنبا ...

اون لحظه آدم چنان ناراحته که نمیشه عزیزم. کسایی که میان اینجا تاپیک میزنن عموما کسایین که فشار و ناراحتی شون به حداکثر رسیده. 

دقیقا من تاپیک میزنم راه حل بهم بدن میگم هم شرایط طلاق رو ندارم میگن پافشاری کن طلاق بگیری😐😐😐بگمم ...

ازدواج کردیم زندگی کنیم مگه احساسات ما بازیچه است که با هر مشکلی طلاق بگیریم حالا من توتاپیکت نبودم گلم اما هروقت به بن بست رسیدیم برو مشاوره خودمم با همسرم قبل بچه رفتیم 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
بحث اصلی اینه که ی روش ، راه حل نمیگن و میگن طلاق بگیراین موضوع وسوسه اس

کسی که میاد با هر تق توقی زیر تاپیکا میگه طلاق چند روز بعد قراره بره مدرسه بعد شما توقع راه حل از بچه مدرسه ای دارید. اونایی که شناخته شده هستند اکثرا نظرات معقولی میدن. قرار نیست همه منطقی باشن. و همه هم غیر منطقی نیستن

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
ازدواج کردیم زندگی کنیم مگه احساسات ما بازیچه است که با هر مشکلی طلاق بگیریم حالا من توتاپیکت نبودم ...

اره بابا مگه مشکل خبلی حاد لاشه 

مشکل ما اینه محل کارش از زندگیمون دوره و ۱ ماه سر کار ۱ ماه پیش من همه مشکلاتمون از این شروع میشع