2777
2789
عنوان

وام‌ازدواجی که هشت ماه منتظرش بودم رو تو یه روز بهم دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 37 پست
حق بقیه ضایع میشه به نظرم باعث میشه بقیه بیشتر تو صف بمونن

بخدا هیچ‌حقی نیست ، حق مای بدبخت بودیم که این همه منتظر بودیم و حتی تکون نمیخوردیم ، بقیه سر سه ماه چهارماه وامشونو میدادن. از همه چی عقب افتادیم همه چی

بخدا هیچ‌حقی نیست ، حق مای بدبخت بودیم که این همه منتظر بودیم و حتی تکون نمیخوردیم ، بقیه سر سه ماه ...

منو همسرم پنج ماهه گرفتیم پارتی ایناهم نداشتیم 

بانک رفاه و بانک تجارت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آشناتون میتونه کاری انجام بده برای من ؟ من بدون سرپرستم و خودم نون آورم و شدید ب این وام نیاز دارم

بزار ازش میپرسم خبرت میکنم.

کدوم شهری؟

چه بانکی الان نوشتی؟

یه سوال کل پول رو تو یه روز میریزن؟

باید شماره حساب بنام خودت باشه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

یکی از اشناهامون سر همین وام ازدواج زندگیش داره بهم میخوره 

۱ ساله تو صف وامن 

چجوری واسطه پیدا کنن اگه میتونی لطفا کمک کن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه سوال کل پول رو تو یه روز میریزن؟باید شماره حساب بنام خودت باشه

هنوز واسه ام نریختن ضامن هنوز نبردم. شماره حسابت باید به اسم خودت و همون بانکی باشه که ثبت نام کردی. اگه نداری از همین الان برو حساب باز کن

یکی از اشناهامون سر همین وام ازدواج زندگیش داره بهم میخوره ۱ ساله تو صف وامن چجوری واسطه پیدا کنن اگ ...

از اشناهامون پرسیدم تا پیدا کردم.

یسریا هستن که پول میگیرن و بدون نوبت اسمتو میفرستن بانک