2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین صبر کردن سخته روزااصلا نمیگذره🥺

اره

بهت حق میدم خودمم ای وی اف کردم میدونم سخته

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چهار روز اول زدم بعدش شیاف

دکتر گفت خودت نمی‌زنی پروژسترون تا روز آزمایش می‌زدیم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

کل پروسه ای وی اف چقدر زمان می‌بره ببخشید اینقدر سوال میپرسم چون ماهم خیلی وقته اقدام هستیم

ببین من چون ذخیرم کم بود  تخمکم کم بود دوبار تخمک کشی کرذم دوتا جنین هر بار یدونه  که هر بار از سوم پریود دارو میخوری تا دوازدهم و بعد تخمک کشی بعد دوباره پریود شدم و دارو و تخمک کشی و بعد سیکل لانگ گرفتن برام که پروسه اونم چهل روز شد بعد انقال

بستگی به مشکلت داره 

ولی معمولا پریود که میشی  دو هفته دارو و بعد تخمک کشی بعد حالاا چقد استراحت بدن به بدنت و بعد انتقال

کل پروسه ای وی اف چقدر زمان می‌بره ببخشید اینقدر سوال میپرسم چون ماهم خیلی وقته اقدام هستیم

.یک ماه برای تخمک کشی بعدش اگه همه چی اوکی باشه ماه بعدش انتقال میدن.ازمایش خون کامل برای خودت و همسرت و آزمایش اسپرم.سنو در آب.سنو سینه و عکس رنگی.برای خودت.دولتی بری بیشتر وقت می‌بره ولی هزینه اش خیلی خیلی کمتر هست ولی بیرون سریعتر میشه و هزینه بیشتر

مثبت شد برا شما؟ بی بی هم زدی جنینت بلاست بود یا سه روزه

بله الان نزدیک هفت سالش 

نه من هایپر شدم خیلی حالم بد شد بعد تخمک کشی فریز کردن بعد سه ماه رفتم انتقال دادم الآنم جنین جنین فریز شده دارم که هرساله میگن بیاین برای انتقال من مشکلاتم هنوز نمیتونم

اره دکتر گف تا پنجم اتتقال امپول بعد شیاف روزی دوتا

اههااا خوبه پس مثبت مواظب خودت باش