الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثبت شد برا شما؟ بی بی هم زدی جنینت بلاست بود یا سه روزه
روز هشتم بی بی چک زدم مثبت شد.روز یازده و دوازده منفی شد تستم روز چهاردهم آزمایش دادم منفی شد.روز شنبه رفتم پیش دکترم گفت داروها رو قطع کن پریود میشی ماه بعد پریود شدی بیا برای تخمک کشی
مرسی عزیز دلم ♥️♥️کجا انجام دادین عزیزمم منم خونم شیرازه
بیمارستان زینبیه تخمک کشی شدم.دیدم هر بار که میرم میفرستنم دنبال نخودسیاه و انتقال نمیدن.من کیست داشتم یه بار میگفتن عکس رنگی یه بار سوم در آب یکبار تیروئیدت مشکل داره یه بار سنو لاکتوم هزارتا کوفت و زهر مار ولی تخمک کشی رو کردم هزینه هم نگرفتم.کم بود فقط داروها هزینه داشت.
عه خدا حفظش کنه عزیزمبرا من خیلی کم رنگه به زور دیده میشه مال شمام اینجور شد؟ منم فریز کرذن هر بار ی ...
من اصلا منفی بود باور میکنی هیچ خطی نیفتاد ولی روز بعد رفتم آزمایش بدم من با اطمینان رفتم دادم مطمن بودم منفی ولی منفی نبود پرستار گفت مثبته من نگاه میکردم بخدا بهش شوهرم ذوق این لحظه انشالله خودتم چندروز دیگه تجربه میکنی
من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم