2777
2789
عنوان

آقای به ظاهر محترم

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 55 پست
یکم دخالت بوده تو زندگیش این یارو جالا حالش بد بوده بخاطر مریصیص توام تازه انتقاد کردی ولی خیلی بیشع ...

به خدا دلم میخواد بری پیجشو ببینی فکر میکنی عالم دهره. خیلی ادعای عقل و خرد داره. حرفتون درسته من شاید نباید وقتی حالش بد بود چیزی میگفتم. ولی میتونست محترمانه جواب بده. نه اینکه کلی فحش بهم داد. فحشاش هم یه جوری بود میخواست باکلاس باشه بهم گفت مدفوع🥲

واقعا همینطوره دور از جون همه حضار محترم انگار روان آدمها بدجور مریضه

بخدا برای خواهرم هر کاری کردم تا حال روحیش خوب بشه جوری داداشمو مامانمو انداخت به جونم تهمت تو دنیا نبود همه رو بهم چسبودن منم الان جز بدی کاری نمیکنم براش واقعا ماها احمقیم خودمونو برای هر کسی کوچیک میکنیم مقصر خودمونیم نه مردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاازپیجش بیا بیرون. قران روح ادم راجلامیده. کسی که قران خون باشه اینجوری حرف نمیزنه. اصن بهش فکرنکن ...

اومدم بیرون از پیجش. چون شخصیت واقعیش کاملا برعکس فیلمی بود که از خودش نشون میداد

به خدا دلم میخواد بری پیجشو ببینی فکر میکنی عالم دهره. خیلی ادعای عقل و خرد داره. حرفتون درسته من شا ...

بیشعور روانی بخدا بعضیا باید قرص اعصاب بدی کوفت کنن فقط مثل میت دراز کش باشن زنده باشن گاز میگیرن

بچتون چند سالشه هنوزم سیگار میکشه؟؟شما چیکار می‌کنید واکنشتون چیه ؟اون نرده روانی بوده اینکارا چیه : ...

پسرم نو جوونه. فعلا در گیر و دار راضی کردنش برای مشاوره هستم. چون احساس میکنم افسرده هم هست. خیلی بی انگیزه و غمگینه

یکم دخالت بوده تو زندگیش این یارو جالا حالش بد بوده بخاطر مریصیص توام تازه انتقاد کردی ولی خیلی بیشع ...

نه اون روانی بوده اون لحظع همسایه ای داریم سن کم ببینه سیگاریه دعواش میکنه اصلا سر بلند نمیکنن یارو ببینی دلش از کجا پر بوده رو سر اسی بدبخت خالی کرده

پسرم نو جوونه. فعلا در گیر و دار راضی کردنش برای مشاوره هستم. چون احساس میکنم افسرده هم هست. خیلی بی ...

چرا ؟باهاش بد رفتار میکنین ؟یا رفیق نداره ؟

لطفا بهش توجه کنید 

من خیلی وقته اینطوریم ولی مامانم هنوزم معتقده بخاطر گوشیه🙂😂

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

چرا ؟باهاش بد رفتار میکنین ؟یا رفیق نداره ؟لطفا بهش توجه کنید من خیلی وقته اینطوریم ولی مامانم هنوزم ...

نه بعضیا این مدلی نیستن مامانم چقدر تو روی همه وایساد بخاطر خواهرم نمیشه اینجا بگم بلاهایی سرمون اورد فقط تا کارش راه بیافته

چرا ؟باهاش بد رفتار میکنین ؟یا رفیق نداره ؟لطفا بهش توجه کنید من خیلی وقته اینطوریم ولی مامانم هنوزم ...

شما پسری یا دختر؟ من واقعا نمیدونم چیکار کنم که حالش خوب بشه. به خاطر مشکلاتی که داشتیم خیلی آسیب دیده. ولی به خدا مقصر مشکلات من نبودم. ولی پسرم حای کارای پدرش رو تقصیر من میندازه و یه خشم عجیبی نسبت به من داره

ایشون نیاز به همدلی داشته و دادن امید به بهبودی یا در نهایت گوش شنوا همین 

شما احساس گناهم بهش اضافه کردین اینکه بچه دار بشه یا نشه و احتمالا حالش رو بدتر هم کردین چون شما پزشک که نبودین یا روانشناس و اگرم بودین کمک تخصصی ازتون نخواسته بودن ... منم بودم خوشم نمیومد 

اما اینکه شروع کرده به توهین و ... نشون میده بر خلاف پوسته ظاهری عزت نفس و شعور پایینی داره اتفاقا اینکه زود شناختیشون و از پیج اومدین بیرون خودتون رو نجات دادین چون انرژی منفی داشتن 

به خدا دلم میخواد بری پیجشو ببینی فکر میکنی عالم دهره. خیلی ادعای عقل و خرد داره. حرفتون درسته من شا ...

وای از اینا بوده که فقط ادعا میکنن فکر کردی گلم خیلیا که تو اینستا ادعا میکنن تو همه چیز واقعا همین جورن پشت این صفحه ها معلوم نیست چه شخصیت واقعلی دارن چقدر بیشعور بوده و بی شخصیت مییتونست جور دیگه پاسخ بده  ولش کن بلاکش کن بره عزیزم

نه اون روانی بوده اون لحظع همسایه ای داریم سن کم ببینه سیگاریه دعواش میکنه اصلا سر بلند نمیکنن یارو ...

دقیقا روانی و عقده ای بوده وگرنه با یه حرف نباید این طوری بزخوزد کنه

ایشون نیاز به همدلی داشته و دادن امید به بهبودی یا در نهایت گوش شنوا همین شما احساس گناهم بهش اضافه ...

ممنون از نظرتون. بله نباید چیزی میگفتم ولی محترمانه میتونست بگه که نظر من براش مهم نیست و بلاکش کنه. فحشاش روی مخمه