توی اینستا یه آقایی رو فالو داشتم که ۳۰ هزار فالوئر داشت و کتاب های قرن و روایتهای سیاسی میگذاشت. به نظر میومد خیلی محترمه. امروز استوری گذاشت که به خاطر مصرف زیاد سیگار غلظت خون و کلی مشکل دیگه پیدا کرده بود. و گفت که در حق خودم توحش کردم. منم ریپلی کردم و تجربه خودم از اینکه همسرم سیگاری بود و پسرم از بچگی از پدرش تقلید میکرد و الانم سیگاری شده رو گفتم. بعد هم گفتم کاش تا موقعی که سیگار میکشین بچه دار نشین. اومد یه عالمه بهم فحش داد گوه و عوضی و آشغال و ....گفت من چرا باید به بچه و شوهر تو فکر کنم و ... اصلا شوکه شدم از فکرش بیرون نمیام. واقعا حرف بدی زدم بهش؟!
واقعا فقط چون ایشون مسئله شخصی خودشون رو استوری کردن دوستانه تجربه خودم رو گفتم. نمیدونستم قراره کلی ...
پریشبم دختری تاپیک رده بود مردم عقده این به خانمی گفتم این غذارو بریز برا بچه گربه بهم گفته گوه نخور گفتم لابد با لحن بدی گفتی نمیدونی کککردش چی اولش گفت وحشی از باغ وحش اومدی بعد رفته تاپیکمو خونده کمبود محبت داری مامانت هوای خواهرتو داره عقده هاتو سر منو گربه میخوای در بیاری تو تاپیکش اونیکه از دهنش در اومد گفت
حتی اگه خیلی مؤدبانه هم جواب میداد، ایشون نمیبایست برای یه غریبه دلسوزی کنه.من تجربه خودم رو گفتم که ...
اره بخدا هیچکی لیاقت دلسوزی نداره البته برای هیچکی شما برای غریبه دلسوز بودی من برا خواهرم اخرش تهمت ناموسی قسمتم شده جز خود ادم نباید بقیه دو ادم حیاب کرد
یکم دخالت بوده تو زندگیش این یارو جالا حالش بد بوده بخاطر مریصیص توام تازه انتقاد کردی ولی خیلی بیشعور بوده که این جوری برخورد کرده حیلی بی شخصیت بوده و ذات واقعی شا نشون داده