2777
2789
عنوان

آقای به ظاهر محترم

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلسوزی به جدا میتونست جواب نده نه اینکه هر چی لیاقت خودشو امواتشه به ادم بگه

حتی اگه خیلی مؤدبانه هم جواب میداد، ایشون نمیبایست برای یه غریبه دلسوزی کنه.

من تجربه خودم رو گفتم که به این نتیجه رسیدم دلسوزی برای غریبه (خصوصا جنس مخالف) اشتباهه.

واقعا فقط چون ایشون مسئله شخصی خودشون رو استوری کردن دوستانه تجربه خودم رو گفتم. نمیدونستم قراره کلی ...

پریشبم دختری تاپیک رده بود مردم عقده این به خانمی گفتم این غذارو بریز برا بچه گربه بهم گفته گوه نخور گفتم لابد با لحن بدی گفتی نمیدونی کککردش چی اولش گفت وحشی از باغ وحش اومدی بعد رفته تاپیکمو خونده کمبود محبت داری مامانت هوای خواهرتو داره عقده هاتو سر منو گربه میخوای در بیاری تو تاپیکش اونیکه از دهنش در اومد گفت

بچتون چند سالشه هنوزم سیگار میکشه؟؟شما چیکار می‌کنید واکنشتون چیه ؟

اون نرده روانی بوده اینکارا چیه ://

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

حتی اگه خیلی مؤدبانه هم جواب میداد، ایشون نمیبایست برای یه غریبه دلسوزی کنه.من تجربه خودم رو گفتم که ...

اره بخدا هیچکی لیاقت دلسوزی نداره البته برای هیچکی شما برای غریبه دلسوز بودی من برا خواهرم اخرش تهمت ناموسی قسمتم شده جز خود ادم نباید بقیه دو ادم حیاب کرد

یکم دخالت بوده تو زندگیش این یارو جالا حالش بد بوده بخاطر مریصیص توام تازه انتقاد کردی ولی خیلی بیشعور بوده که این جوری برخورد کرده حیلی بی شخصیت بوده و ذات واقعی شا نشون داده