2777
2789
عنوان

آقای به ظاهر محترم

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 55 پست
بلاکش کن اول از صفحه ت بندازش بیرون بعد بلاک کنجواب استوریه هیچ مردیو نده از تجربه زندگیت چرا میگی

به عنوان یه مرد نمیدیدمش. به عنوان یه انسان باسواد و دغدغه مند برام محترم بود و استوریش جوری بود حس کردم دوستانه استوری کرده. منم دوستانه تجربه خودمو گفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از نظرتون. بله نباید چیزی میگفتم ولی محترمانه میتونست بگه که نظر من براش مهم نیست و بلاکش کنه. ...

منم یه تجربه مشابه داشتم طولانیه قضیش تازه من انتقادم نکردم خواستم کمک کنم اما قضیه به دعوا و بی احترامی بین دو نفر ختم شد و یادمه مدیزم بهم گفت از این به بعد دیدی وسیله کسی گم شده و دیدیش از روش رد شو به روی خودتم نیار اون مسئله خب باعث شد خیلی دیدگاهم تغییر کرد و سعی کردم تا ازم مستقیم کمک نخواستن ورود نکنم 

به عنوان یه مرد نمیدیدمش. به عنوان یه انسان باسواد و دغدغه مند برام محترم بود و استوریش جوری بود حس ...

درسته قبول .ولی دیگه اگه فالو میکنی یه مردو  چه خواننده چه بازیگر چه هنرمند نظر منه ها مردو زن نمیکنم استوریاشو نگاه نکن مگه پست گذاشت یه لایک کن یا نکن .میگن استوری هم نگاه کنی انگار میفهمن دقیق کدوم منطقه ای انگار باز نمیدونم. 

منم یه تجربه مشابه داشتم طولانیه قضیش تازه من انتقادم نکردم خواستم کمک کنم اما قضیه به دعوا و بی احت ...

انسانیت یه بعد قضیه ست

اینکه بعضی آدم‌ها کاری میکنن که دیگه دوست نداریم به کسی محبت کنیم و لطف و محبت تو جامعه کمرنگ شده متاسفانه

با جمله آخرتون خیلی موافقم  اینکه تا وقتی شخصی درخواست کمک و مشورت نکرده واقعا نباید دخالت کرد

خوب بفهمن چه منطقه ای هستم چی میشه مگه؟ جاسوس که نیستم😐

نمیدونم میگن مزاحمت ایجاد میکنن بعضی از کاربرای اینستا تو پستشون گفتن حالا اون به کنار این یه قابلیت جدید اینستا که گفتم چیز بزرگی نیست منطورم استوریشونم اصلا نگاه نکن ویوشونم میره بالا 

شما پسری یا دختر؟ من واقعا نمیدونم چیکار کنم که حالش خوب بشه. به خاطر مشکلاتی که داشتیم خیلی آسیب دی ...

دخترم 

امیدوارم خوب و خوشحال باشید 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی