2777
2789
عنوان

بوکسور خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 2458 بازدید | 168 پست
هیچکدام نرو برو رشته دخترانه ظرافت خودت را حفظ کن

ظرافت دخترانه دیگه تو این دوره زمونه خیلیم به درد نمیخوره

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوکس و انتخاب نکن زیاد مناسب دخترا نیست من همسرم بوکس کار می‌کنه هیکلو خیلی گنده می‌کنه ازون ظرافت د ...

عزیزم چهار ساله کار میکنم ، باید مکمل مصرف کنی تا حجم بگیری مردا تستسترون دارن بدون مکمل حجم میگیرن من خودم حجم نگرفتم این تفکر اشتباهه کلا

کاربریمو میخوام ببندم لطفا یه گزارش بزنید واسه تاپیک اخرم تا همش پاک شه برم ، نی نی یار پاک نمیکنه ❤️

من عاااشق بوکسم

ولی میترسم صورتم چیزیش بشه 🥲😂

ان شالله تابستون سال دیگه میرم کلاسشو

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

😂😂😂😂😂😂😂😂لازم نکرده 

این همه بوکسور اگر مَرد هستی که به نظرم از سایت برو بیرون پرنسس

اگر زنی که چی بگم بهتره دیگه نظر ندی چون عقایدت پوسیده اس

مگه چه خطراتی داره؟

بخوای مسابقات و اینا شرکت کنی، یا حتی مبارزه های توی خود باشگاه یه سری آسیب های جسمی احتمالش هست پیش بیاد

من خودمم از ورزش رزمی آسیب دیدم نتونستم دیگه ادامه بدم

در هرصورت مراقب خودت باش اجی

بهتر است بخاطر دلیلی درست رنج 

ظرافت با بوکس از بین میره؟ چه حرفایی میزنیدا 

کاربریمو میخوام ببندم لطفا یه گزارش بزنید واسه تاپیک اخرم تا همش پاک شه برم ، نی نی یار پاک نمیکنه ❤️

اها بعد از روز چه تجربه ای اینو میگید؟؟آدم حالش بد میشه یا این طرز فکرای بعضیا

طرز فکرم درسته

بوکس باعث خشن شدن روحیه ی لطیف یه دختر میشه

ضرباتی هم که به صورت میخوره باعث تغییر شکل و ... میشه 

این کجاش اشتباهه

من تجربه ی مبارزه رو دارم