بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقاً شوهر من خیلی خوبی ولی چشمش به خانواده اش میوفته هار میشه دوبار رفتیم مسافرت همش جیغ میزد توهین میکرد من بچه بودم بغض میکردم گریه میکردم بعدها هروقت اینکار میکرد من مثل خودش جیغ زدم دعوا کردم توهین کردم آدم شد کوتاه نیا فحش داد فحش بده
من تجربه اشو داشتم . ی بار مسافرت رفتیم هر بلایی خواست سرم اورد سرم داد میزد بی احترامی من خر حتی قهرم هم نکردم . کاش می ریدم بهش شد و ۱۴ سال زجرم داد مهمونی بهم بی محلی میکرد مسافرت کتکم میزد جلو خواهرم وخانوادم فحش میداد .حالا خودش قیافه و قدو بالا صفر بیسواد کارگر من ارشد دارم معلمم ...اخرش نتونستم طلاقمو گرفتم نخواه که مث من شی از الان جلوش در بیا بهت بی احترامی کرده حرمتتو شکونده حرمتشو بشکن حالشو جا بیار ادمش کن چون خودش،ادم نیس
تو دوران عقد با خانواده همسرم تو شهر غریب تک و تنها تو بالکن ... امیدوارم یا همسرتو درسی بدی که یاد بگیره چجوری رفتار کنه یا اگر تغییرپذیر نیست بیشتر فکر کنی