2777
2789
عنوان

با خانواده شوهر اومدم شمال شوهرم جلو همه دوبار بهم بی ادبی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عامو شوهرش منطق نداره با این حرف میدونی ممکنه چه اتفاقي بیفتهء اصلا شاید کارشون ناجور شه

با ادمی که منطقی نیست تو باید منطقی باشی؟! 

بزاری از سکوت تو چندین بار استفاده کنه 

هر کسی احترام میخواد باید احترام خودشو نگه داره

....

بگو منم بلدم بی احترامی کنم و مسافرت کوفت ما و بقیه بشه حواست باشه تکرار کنی دیگه هیچ وقت با خانوادت سفر نمیام تو که ادب بلد نیستی حالا خود دانی

تهدیدش کن که دیگه با خانوادش رفت و آمد نمیکنی چون بی احترامیش باعث میشه اونا هم روشون بهت باز بشه

با ادمی که منطقی نیست تو باید منطقی باشی؟! بزاری از سکوت تو چندین بار استفاده کنه هر کسی احترام میخو ...

باید همه شرایط سنجید خانواده ها شرايط دختر پسر و الباقی موراد 

تو زندگی یکی باید کوتاه بیاد بلاخره میدون جنگ ک نیست 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

باید همه شرایط سنجید خانواده ها شرايط دختر پسر و الباقی موراد تو زندگی یکی باید کوتاه بیاد بلاخره می ...

اگر یک بار باشه حرف شما درست 

اگر دو بار باشه حرف شما درسته 

اگر سه بار باشه بازم حرف شما درسته 

ولی اگر بیشتر باشه به خودت داری آسیب میزنی 

عزت نفس و اعتماد به نفس خودت رو از دست میدی جانم

....

دقیقاً شوهر من خیلی خوبی ولی چشمش به خانواده اش میوفته هار میشه دوبار رفتیم مسافرت همش جیغ میزد توهین میکرد من بچه بودم بغض میکردم گریه میکردم بعدها هروقت اینکار میکرد من مثل خودش جیغ زدم دعوا کردم توهین کردم آدم شد کوتاه نیا فحش داد فحش بده 

جیغ زد جیغ بزن 

توهین کرد توهین کن 

عزیزم این ادم بدردت نمیخوره .

من تجربه اشو داشتم . ی بار مسافرت رفتیم هر بلایی خواست سرم اورد  سرم داد میزد بی احترامی من خر حتی قهرم هم نکردم . کاش می ریدم بهش شد و ۱۴ سال زجرم داد مهمونی بهم بی محلی میکرد  مسافرت کتکم میزد جلو خواهرم وخانوادم فحش میداد .حالا خودش قیافه و قدو بالا صفر بیسواد کارگر  من ارشد دارم معلمم ...اخرش نتونستم طلاقمو گرفتم نخواه که مث من شی از الان جلوش در بیا  بهت بی احترامی کرده حرمتتو شکونده حرمتشو بشکن حالشو جا بیار   ادمش کن  چون خودش،ادم نیس

یه لحظه تصورت  کردم اسی 

تو دوران عقد با خانواده همسرم تو شهر غریب تک و تنها تو بالکن ... امیدوارم یا همسرتو درسی بدی که یاد بگیره چجوری رفتار کنه یا اگر تغییرپذیر نیست بیشتر فکر کنی

اگر یک بار باشه حرف شما درست اگر دو بار باشه حرف شما درسته اگر سه بار باشه بازم حرف شما درسته ولی اگ ...

باید دید زندگی شون تو روزای دیگه چجوریه ... همیشگی یا تو این سفر بی‌حوصله ست

درکل استارتر بهتره جلوی بحث رو بگیره نه بدتر اتیش رو تند تر کنه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دقیقاً شوهر من خیلی خوبی ولی چشمش به خانواده اش میوفته هار میشه دوبار رفتیم مسافرت همش جیغ میزد توهی ...

بله زمانی باید احترام بزاری که بهت احترام میزارن 

تحمل تو نشون میده دیگران باهات چ رفتاری داشته باشند