maylaaa مدیر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1080 عنوان با خانواده شوهر اومدم شمال شوهرم جلو همه دوبار بهم بی ادبی کرد | مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 55 پست من کلی احترام میذارم اما جلو خانوادش برای بار چندم بهم بی ادبی کرد.بهترین واکنش چیه؟من تجربه ندارم یکساله عقدم من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️ 1404/06/23 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_عدد_کیان۴ عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1973 باید دید زندگی شون تو روزای دیگه چجوریه ... همیشگی یا تو این سفر بیحوصله ستدرکل استارتر بهتره جلوی ... درست میگی ولی اینکه احترام زنو جلو بقیه نداشته باشی بقیه هم تو رو هیچی حساب نمیکنن منم بر اساس چیزی که دیدم میگم ادمی که تو سفر حوصله نداره پس کی داره؟! ....
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59084 ادم با اخلاق و با ادب همه جا خوبه اینا بهونه است کم خوابی و سفر و..... نه خب ببین من شخصا کنار خانواده خودماعصابم به هممیریزه و سر همه داد میزنم ولی تو خونه خودم عالی ام کلا جو و آدمای اطرافت مهمه شاید شوهر اسی مثل من باشه از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
مکفراید عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 713 درست میگی ولی اینکه احترام زنو جلو بقیه نداشته باشی بقیه هم تو رو هیچی حساب نمیکنن منم بر اساس چیزی ... دقیقا
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59084 درست میگی ولی اینکه احترام زنو جلو بقیه نداشته باشی بقیه هم تو رو هیچی حساب نمیکنن منم بر اساس چیزی ... من خودم کنار خانواده خودم عصبی میشم باهاشون سازگاری ندارم شاید اونممثل منه از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
مکفراید عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 713 نه خب ببین من شخصا کنار خانواده خودماعصابم به هممیریزه و سر همه داد میزنم ولی تو خونه خودم عالی ام ... زن عقدی و نامزدتو بردی جلو بقیه سکه ی ی پول کنی اون پناهش نامزدشه
یک_عدد_کیان۴ عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1973 من خودم کنار خانواده خودم عصبی میشم باهاشون سازگاری ندارم شاید اونممثل منه به خانوادت بپر به همسر شما این که سازگاری نداری اصلا مربوط نیست ....
maylaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1080 خوب می خوای چیکار کنی؟الان وضعیت شما کل و بلبل هست تازه بعد از عروسی صد برابر بدتر میشه نمیدونم چیکار کنم بخدا من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️
فاخته_60 عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 5426 دقیقاً شوهر من خیلی خوبی ولی چشمش به خانواده اش میوفته هار میشه دوبار رفتیم مسافرت همش جیغ میزد توهی ... اصلا اشتباهه با خاندان شوهر رفتن مسافرت مخصوصا باماشین مخصوصا اگه اهل مسافرت با ماشین نیفتاده خدا قسمت مکنه مخصوصا اگه زیاد خواهرم داشته باشه
سستا عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 2039 اصلا اشتباهه با خاندان شوهر رفتن مسافرت مخصوصا باماشین مخصوصا اگه اهل مسافرت با ماشین نیفتاده خدا قس ... من از خواهر شوهر شانس دارم اینقدر دوستش دارم اگه بگه جونت بده میدم 🥹
فاخته_60 عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 5426 من از خواهر شوهر شانس دارم اینقدر دوستش دارم اگه بگه جونت بده میدم 🥹 مبارکت باشهبه پای هم پیرشین