2777
2789
عنوان

با خانواده شوهر اومدم شمال شوهرم جلو همه دوبار بهم بی ادبی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 55 پست
شوهر های ما گاو هستن حیوان های خاص هستند💩💃خوبیش اینه عقدی و از الان متوجه اخلاقای گوهش میشی

اره‌ ولی چیکار میشه کرد

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانوادشون رو که میبینن اینطور میشن.نمیدونم چه مرگشونه آخه.انگار پیش اونا به‌ما بپرن بهشون میگن آفرین چه مرد خوبی.تجربه ش رو دارم اما توی مسافرت نه‌.یجور دیگه توی جمع شون یه موقعهایی سرسنگین میشه.ولی پریدن و داد زدن و .... نه. منم برای اینکه حرمت حفط بشه و ختم به صدا بلند شدن و اینا نشه فاصله مو تا اونجایی که میتونم بیشتر میکنم با چند نفری گرم صحبت میشم.معمولآ هم موقع برگشتن خونه یهو مهربون میشه

من نمیشینم نگاکنم اینجور موقعها جوری میرینم ب طرفم حالا هنسرم باشه یا هرکی ک دفه بعد درست رفتار کنه الان اخلاقمو همسر میدونه ک یهو میرینم بهش البته اونم اینطور نیستا خیلی احترام میگیره ولی یبار کره ی کنار کباب رو میخواست بده حاریم ولی میدونست من دوس دارم میخواست بده ب اون همونجا ریدم بهش حساب اومد دستش

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
من نمیشینم نگاکنم اینجور موقعها جوری میرینم ب طرفم حالا هنسرم باشه یا هرکی ک دفه بعد درست رفتار کنه ...

متاسفانه من ارومم خیلی بده سواستفاده مبکنه

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

ای وای که گیر ید آدمی افتادی خدا به دادت برسه با این شوهر پیر و بی احترامی 

مطمئن  باش  اگر به این مسیر ادامه بده دیگه هیچ احترامی از طرف خانوادش نمیبینی حتی اگر خودش بعدها خوب بشه یا بهش بگو تمومش کنه یا تو تمومش کن 

متاسفانه من ارومم خیلی بده سواستفاده مبکنه

نه نه اشتباهه ببین الان جلوشو نگیری دیگه نمیشه از الان درسش کن من الان برم‌خونه مادرهمسرم بعد از مثلا غذا همسرم میگه بیا بشین پیش من ینی من جمع نکنم 

خودت درسش کن 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
بگو یه بار دیگه تکرار کن تا اشتباه واقعی رو نشونت بدم ب این رو بدی دو روز دیگه باید کولی بدی

عامو شوهرش منطق نداره با این حرف میدونی ممکنه چه اتفاقي بیفتهء اصلا شاید کارشون ناجور شه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند