2777
2789
عنوان

سوال خصوصی از خانوما🤕

328 بازدید | 25 پست

سلام از اول بگم خیلی شرمندم بابت این تاپیکم و سوالی که دارم ولی خیلی میترسم و استرس دارم.

من وشوهرم جلوگیری طبیعی داریم از اول عروسیمون یبار اقدام کردیم که یه پسر ۱۸ ماهه داریم با امشب ۴ شبه که قرص ال دی میخورم بعد امشب شوهرم گفت حس میکنم یکم ریخت داخل ولی مطمعن نیست🤦‍♀️خییلی معذرت میخوام از حرفم.

بعد احساس سوزش دارم بنظرتون ریخته یعنی؟؟ممکنه باردارشم با وجود اون ۴ تا قرصی که خورد؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با قرص سلامتیت نابود میشه بتدریجکاندوم خیلی امن تره و برای شما هم بهتره

قرص نمیخورم الان چون شوهرم تازه اومده خونه گفت بخور زود پریود نشی🤕کاندومم اصلا استفاده نمیکنه مطمعن بود از خودش ۴ ۵ ساله همینجوری پیش گیری کردیم نمیدونم امشب چش بود

نمیدونم.همینجوری شروع کردم چون تقریبا فکرکنم یه هفت هشت روزی مونده بود به تاریخ پریودیم

یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قرص ال دی رو یا از روز اول خونریزی یا روز سوم خونریزی شروع به خوردن میکنن.

شما کی شروع کردی؟؟؟؟ هفت هشت روز قبل از شروع پریودتون؟؟؟؟؟؟

نمیدونم.همینجوری شروع کردم چون تقریبا فکرکنم یه هفت هشت روزی مونده بود به تاریخ پریودیم

الکی که نمیشه هر موقع خواستیم قرص رو شروع کنیم به خوردن اون قرص هم برامون جادو کنه و درست عمل کنه که !!!! فلسفه قرص ال دی خوردن اینجوری نیستا

یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟قرص ال دی رو یا از روز اول خونریزی یا روز سوم خونریزی شروع به خوردن میکنن.شما کی شرو ...

من بلد نیستم بخداا😭بله هفت هشت روز مونده به پریودیم شروع کردم چون خاستم پریود نشم قبلا هم این کارو کرده بودم یعنی تاثیری روی پیشگیری از بارداری نداره الان؟؟

یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟قرص ال دی رو یا از روز اول خونریزی یا روز سوم خونریزی شروع به خوردن میکنن.شما کی شرو ...

روز اول بخوریم که بند میاره پریودیو اینجوری بد نمیشه؟؟کسی ک همش با ال دی پیشگیری میکنه پس کی پریود شه؟