2777
2789
عنوان

سوال خصوصی از خانوما🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 25 پست
الکی که نمیشه هر موقع خواستیم قرص رو شروع کنیم به خوردن اون قرص هم برامون جادو کنه و درست عمل کنه که ...

یعنی مطمعن نباشم ازش؟؟دوستم قرص اورژانسی خورد پریود شد بعد پریودی ازمایشش مثبت شد😐😐😐خب به هیچکدوم نمیشه که اعتماد کرد

من بلد نیستم بخداا😭بله هفت هشت روز مونده به پریودیم شروع کردم چون خاستم پریود نشم قبلا هم این کارو ...

نه معلومه که نداره!!!.

کاش قبلش مشورت میکردی بعد اون ال دی رو میخوردی.

فعلا فردا برو داروخونه لونژیل بخر.بخور.

فعلا ال دی نخوری.

با مصرف لونژیل یکهفته تا ده روز بعد پریود میشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی مطمعن نباشم ازش؟؟دوستم قرص اورژانسی خورد پریود شد بعد پریودی ازمایشش مثبت شد😐😐😐خب به هیچکدوم ...

لونژیل هر چی نزدیک رابطه ی پرخطر بخوری؛ اثر جلوگیری از بارداری ش بیشتره.

نه معلومه که نداره!!!.کاش قبلش مشورت میکردی بعد اون ال دی رو میخوردی.فعلا فردا برو داروخونه لونژیل ب ...

وای استرس گرفتم 🤕باشه حتما فردا میرم میگیرم‌

ممنونم که راهنماییم کردی

لونژیل هر چی نزدیک رابطه ی پرخطر بخوری؛ اثر جلوگیری از بارداری ش بیشتره.

صبح روز بعدش خورد دوستم..منم فردا میرم میخرم  اولین باره این اتفاق افتاده خیلی حالم بده ما تو مسافرت بودیم ببخشید اینو میگم حموم نکرده بودم غسل نداشتم هنوز جدا از کوچیکی بچم و ناتوانی خودم از این میترسم بدون غسل باردار شده باشم😭

وای استرس گرفتم 🤕باشه حتما فردا میرم میگیرم‌ممنونم که راهنماییم کردی

فعلا ال دی رو قطع کن( کلااااا سراغ ال دی نرو قرص خوبی نیست) اوکی؟؟؟

فردا اول وقت لونژیل بخر...بخور....یکهفته تا ده روز بعد پریود میشی.

پریود شدی.

بهم پیام بده تا بگم چکار کنی.

من مامام.راهنماییت میکنم.

سرخود کاری نکنی.

اوکی؟؟!

فعلا ال دی رو قطع کن( کلااااا سراغ ال دی نرو قرص خوبی نیست) اوکی؟؟؟فردا اول وقت لونژیل بخر...بخور... ...

چی جایگزین ال دی کنم؟؟وای عزیزم مرسی با حوصله جوابمو دادی🥺فردا میخرم پریود شدم یا نشدم بهتون میگم..تا ده روز بعدش که پریود بشم سکته رو میزنم

چی جایگزین ال دی کنم؟؟وای عزیزم مرسی با حوصله جوابمو دادی🥺فردا میخرم پریود شدم یا نشدم بهتون میگم.. ...

ال دی کلا قرص خوبی نیست.

قرصهای جلوگیری ایمن تری هم در داروخونه هست بنام سیبل...

هر سوالی داشتی از خودم بپرس.

فعلا لونژیل استفاده کن.تا باردار نشی.

یعنی مطمعن نباشم ازش؟؟دوستم قرص اورژانسی خورد پریود شد بعد پریودی ازمایشش مثبت شد😐😐😐خب به هیچکدوم ...

باید بدونیم قرص ها رو چه موقع شروع به خوردن کنیم تا اثر درست بزارن ، ال دی رو از روز سوم پریودی شروع به خوردن میکنن و بعدم تا حدود دوماه از شروع قرصها اثر گذاری قرصها توی بدن تثبیت میشه و بهترین اثر گذاری رو دارن