سلام از اول بگم خیلی شرمندم بابت این تاپیکم و سوالی که دارم ولی خیلی میترسم و استرس دارم.
من وشوهرم جلوگیری طبیعی داریم از اول عروسیمون یبار اقدام کردیم که یه پسر ۱۸ ماهه داریم با امشب ۴ شبه که قرص ال دی میخورم بعد امشب شوهرم گفت حس میکنم یکم ریخت داخل ولی مطمعن نیست🤦♀️خییلی معذرت میخوام از حرفم.
بعد احساس سوزش دارم بنظرتون ریخته یعنی؟؟ممکنه باردارشم با وجود اون ۴ تا قرصی که خورد؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لونژیل هر چی نزدیک رابطه ی پرخطر بخوری؛ اثر جلوگیری از بارداری ش بیشتره.
صبح روز بعدش خورد دوستم..منم فردا میرم میخرم اولین باره این اتفاق افتاده خیلی حالم بده ما تو مسافرت بودیم ببخشید اینو میگم حموم نکرده بودم غسل نداشتم هنوز جدا از کوچیکی بچم و ناتوانی خودم از این میترسم بدون غسل باردار شده باشم😭
یعنی مطمعن نباشم ازش؟؟دوستم قرص اورژانسی خورد پریود شد بعد پریودی ازمایشش مثبت شد😐😐😐خب به هیچکدوم ...
باید بدونیم قرص ها رو چه موقع شروع به خوردن کنیم تا اثر درست بزارن ، ال دی رو از روز سوم پریودی شروع به خوردن میکنن و بعدم تا حدود دوماه از شروع قرصها اثر گذاری قرصها توی بدن تثبیت میشه و بهترین اثر گذاری رو دارن