2777
2789
عنوان

شوخیایی ک شوهرم باهام میکنه و اصن خوشم نمیاد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 36 پست
مرسی واقن😂

ببین جدا از شوخی واقعا زندگی با آدم شکاک خیلی سخته ، اینکه کاری نکنی ولی یکی دائم چکت کنه و بدبین باشه بهت خیلی زور داره برای آدم . به نظرم یه قرار بذار باهاش که هر دو نفرتون شروع کنید به تغییر کردن . شما حساسیت و شکاک بودنت رو کم کنی ، اونم این مدل شوخی هاش رو 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  حساسیت  نشون   نده    گذر زمان  بهش ثابت میکنه   بهتر   از   شما   نصیبش  نمیشه      شما   خونسرد باش  اونوقت  که  اون  متوجه   حرفاش بشه     شرمنده  خوبی  و  گذشت  شما   میشه    ی  چی  بگم     شما براش  بهترینی

هیچ ادمی بخودی خود شکاک نیست عزیزم ببین چطورب با روانت بازی میکنه و ذهنتو درگیر میکنه که بخودت قبولو ...

چجوری بخودی خود شکاک نیست خیلی مردا هم اینجا خانماشون گفتن از اول نامزدی شکاکه چرا شکاک بودن رو میندازین گردن طرف مقابل خیلیاشون ریشه در بچگی و تروماهای اون موقعس

چجوری بخودی خود شکاک نیست خیلی مردا هم اینجا خانماشون گفتن از اول نامزدی شکاکه چرا شکاک بودن رو میند ...

اینکه طرف هی از حیانت و زن دوم و دوست دختر جلوت بگه بعد بگه الکی حساسی دستکاریه روانیه وگرنه هرروز بگه تو تنها زنه زندگیمی عشقمی خیانت بتو محاله و کاریم نکنه و شک کنی تو حساسی

اینکه طرف هی از حیانت و زن دوم و دوست دختر جلوت بگه بعد بگه الکی حساسی دستکاریه روانیه وگرنه هرروز ب ...

میگه چون حساسم از این شوخیا میکنه که من حساسیتم رو کنار بذارم اما شما برعکس برداشت کردین

شوهر مزخرف منم همینه 

اوایل خیلی دعوا کردم سر این حرفاش و اونم میگفت میخوام دلت بزرگ شه ناراحت نشی تو ب من اعتماد نداری و حساسیتت برطرف شه و...

گفتم روان خودم مهم‌تره چون داغون شده بودم

یه روز گفت میخوام برم خونه اون زن دیگه‌ام منم خونسرد نگاش کردم گفتم سگ نگات میکنه؟ برو

دیگه تا مدت طولاااانی نگفت😂

الانم گاااهی میگه میگم اه اه تو؟ اگ لیاقتت زنای خرابه برو