2777
2789
لطفا ج بدین؛اگه من تو دانشگاه هر روز ی رنگ متفاوت لباس بپوشم زشته؟اخه بعضیا میگن چرا هر روز لباسای م ...

شاید باورت نشه ولی کسی اصلا به شما و پوششتون توجه نمیکنه که بخواد بفهمه و زشت باشه!

نه تنها شما بلکه همه

goftino.com/c/kM6btL 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل بینی اگر لازم باشه کار درستیهمورد میشناسم بینی ظریف رو زد سربالا کرد

برا من لازم بود خدایی😂

همینم انقد به دکترم گفتم طبیعی عمل کنیا

حتی بهش گفتم جوری عمل کن که به تناسب صورت و اجزای صورتم در بیاد

goftino.com/c/kM6btL 

ایشون که همیشه بدون اغراق و آراسته اس

چقدر خووووب که میشناسیش🥲❤️

خیلی ذوق کردممم که میشناسی

من خیلی دوسش دارم

نمیدونم عمل کرده یا نه اما اگرم کرده باشه، صورتش غیر طبیعی و پر ژل نشده 

goftino.com/c/kM6btL 

لطفا ج بدین؛اگه من تو دانشگاه هر روز ی رنگ متفاوت لباس بپوشم زشته؟اخه بعضیا میگن چرا هر روز لباسای م ...

اصلا اهمیتی نداره به کسی هم مربوط نیست چه تا اخر ترم یکی بپوشی یا هزارتا اصلا مهم نیست باور کن اصلا اهمیت نمیدن خودشون چی پوشیدن 😂

البته محیط دانشگاهی که من دیدم اینطور بود که هیچکس به هیچکس اهمیت نمی‌داد 

شاید باورت نشه ولی کسی اصلا به شما و پوششتون توجه نمیکنه که بخواد بفهمه و زشت باشه!نه تنها شما بلکه ...

خداکنه همینطور باشه چون خیلی خجالیتم

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

اصلا اهمیتی نداره به کسی هم مربوط نیست چه تا اخر ترم یکی بپوشی یا هزارتا اصلا مهم نیست باور کن اصلا ...

اخه اینجا همه قر و فری ان پسرا دماغ عملی مدل فانتزی😂

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

چقدر خووووب که میشناسیش🥲❤️خیلی ذوق کردممم که میشناسیمن خیلی دوسش دارمنمیدونم عمل کرده یا نه اما اگر ...

بانو که فکر کنم همه می‌شناسن 

ولی خب خیلی هم خوب که هم سلیقه هستیم🫂❤

منم از همچین آدم هایی خوشم میاد سعی میکنن طبیعی باشن و  هویت و اصالت شون رو حفظ کنن 

من همیشه سعی کردم از همچین خانم هایی الهام بگیرم ظاهرشون مهمه اما نه به اندازه شخصیتشون مثل همه نیستن انگار ناخودآگاه به آدم می‌فهمونن شخصیت عمیق و جذابی دارن

بینی سربالای تیز 🤣 نمیخوام توهین و مسخره کنم ولی واقعا خوشگل نیست به خیلی ها نمیاد اما میرن اینکارو ...

دقیقااا😂