2777
2789
عنوان

قصد بارداری مجدد نداشتم تا این حرف را شنیدم بخاطر بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 95 پست
من تا دو سال موافق تک فرزندی بودم شاید هنوز پستهام تو گوشه کنار سایت باشه اما روانشناس کودک پسرم گفت ...

خب هنوز تا پسرتون تو فاز نوجوانی نرفته خوبه باز ولی خب تو فاز نوجوانی که برن دیگه باهم همبازی نمیشن ولی در آینده پشت هم باشند انشالله نی نی جنسیتش چیه

باران هم ک باشی برای کاسه های  وارونه کاری نمی توان کرد       خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت پرستار همراه زیر باسنتو تمیز میکنه؟ اصلا باهاش راحت هستی در این حد؟

والا تو بیمارستان دو بار بستری شدم یکبارش خاله ام یا خواهرم نیومدن مامانم اومد با گوشیش بازی کرد کاری نکرد یعنی قرار نبود بکنه 

من دو هفته بستری بودم شرایط خاصی داشتم نباید تکون می‌خوردم خاله م و مادرم نوبتی بعنوان همراه میومدن. ...

برای ما چرا پس نعمت نیست 

چه تعریفت از نعمت مسخرس 

این همه جنگ و دعوا و ارث هم دیگه رو هم خوردن لابد تو محله شما نیست اصلا همتون قربون هم میرید😂به درد نخور تر از عمه تو زندگی نیست 🤣 بچه پول میخواد آزادی میخواد امکانات میخواد عمه چیه تو میخوای سهم بچتو با بچه دوم کم کنی که فقط نوه‌ت دایی یا خاله داشته باشه؟ عجب

عمه و خاله و دایی و عموی من نقششون از گلدون تو اتاقم تو زندگیم کمتره اصلا نمیدونم کجان چه غلطی میکنند مگه قدیمه

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

منم 38سالمه یه دختر 9ساله دارم 10روز پیش بارداریم پوچ بود سقط شد از این می‌سوزم دخترم اسمم انتخاب کرده بود واسش نشد قسمت نبود ولی از خدا میخوام بچم تنها نباشه تو این دنیای بی سر وته

خب هنوز تا پسرتون تو فاز نوجوانی نرفته خوبه باز ولی خب تو فاز نوجوانی که برن دیگه باهم همبازی نمیشن ...

پسره 

درسته فاصله دارن ولی باز خوبه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

این حرف های مسخره چیه میزنید واقعا اینقدر خاله و دایی داشتن نوه برای شما مهمه که منقلب شدی؟ مثلا عم ...

برای  بچه های همسایه ی نا که خیلی نقش مهمی داشتن..زن و شوهر هر دو فوت کردتد دوتا بچه تنها موندن..عموی بچه ها اومد بچه ها رو برد خودش نگه داره..با اینکه بچه داشت..اگه اون نبود بجه ها باید میرفتن بهزیستی و اینکه از هم جدا میشدن...قضیه ی خاله و عمو نیست قضیع اینه که پدر مادر همبشه نیستن  که...بچه ها باید کسی رو داشته باشن..تازه دوستم مادرش بیمارستان بود طفلی  هنیشه میگه خدا روشکر خواهر دارم و گرنه اصلا تنهایی تمیتونستم مادرمو نگه دارم

من در مورد خودم نظر میدم اصلا حاضر نیستم بچه بیارم که زیرم لگن بزاره 

یعنی از عذاب وجدان ده بار میمیرم 

هیچ وقت بچه برام حکم پرستار نداره تازه الان که میبینم پسرها که کلا قید خانواده رو دارن میزنند چون عروس نمیزاره دخترها هم هر کدوم معلوم نیست کدوم سمت دنیا باشن 

البته این نظر من هست نظر شما به هر حال چیز دیگه ای عست و محترم

سالم و سلامت باشیم یا نباشیم چه ربطی به بچه داره مگه بچه پرستاره؟

به هرحال یکی بایدموقع مریضی باشه دسته آدموبگیره

مگه مامان باباهامون مریض میشن مانمیریم ازشون پرستاری کنیم؟خب اگه یکی بچه باشه همه کارامیفته گردن اون

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

برای ما چرا پس نعمت نیست چه تعریفت از نعمت مسخرس این همه جنگ و دعوا و ارث هم دیگه رو هم خوردن لابد ت ...

ارث!!!!

یعنی آدمها براتون فقط از لحاظ مالی مهم هستند؟

با این افکار شما همون تک فرزندی خوبه براتون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

والا تو بیمارستان دو بار بستری شدم یکبارش خاله ام یا خواهرم نیومدن مامانم اومد با گوشیش بازی کرد کار ...

ما روابط خانوادگی خوبی داریم . مادرم تا دوماه بعد از زایمانم تقریبا هر روز پیشم بود 

بله پرستار همراه برای همین کاراست

ادم نرمال اگه یه غریبه انتخاب اولش و عمش انتخاب دومش باشه برای پاک کردن باسنش اولی رو انتخاب میکنه با عمه ها اینقدر راحت نباشید بعدا چشم تو چشم میشید یاد لپ های باسنتون می‌افتند😂

من پرستار داشتم برای زایمانم حتی برد حموم تو بیمارستان با یک بهیار شستنم 

برای ما چرا پس نعمت نیست چه تعریفت از نعمت مسخرس این همه جنگ و دعوا و ارث هم دیگه رو هم خوردن لابد ت ...

من ۴ تا عمه دارم یکی از اون یکی بهتر . حتی بیشتر از خاله هام دوستشون داریم . برای سهم الارثشون هم خودمون پیشقدم شدیم

منم نزدیک به ۳۹‌هستم به فکر چهارمی🥴😅

ماشاالله 

باران هم ک باشی برای کاسه های  وارونه کاری نمی توان کرد       خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس