2777
2789
عنوان

قصد بارداری مجدد نداشتم تا این حرف را شنیدم بخاطر بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 95 پست
بچه من ۱۱ یازده سالشه سر این مساله افسردگی گرفته و به پرخوری رو آورده همیشه میگفت فکری به حالم بکنید ...

الهی بگردم  چقدر باشعور وفهمیده است خداحفظش کنه ان شاءالله به زودی میگیره یه دکتربرو یکم‌ تقویت کن چله حدیث کساهم بردار عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما روابط خانوادگی خوبی داریم . مادرم تا دوماه بعد از زایمانم تقریبا هر روز پیشم بود

منم مامانم فوت شده..سر زایمان دوتا بچه ها خداروشکر خواهرام بودند ..من هردو سزارینی...فک کن بیهوشم کرده بودند...یعنی اکه خواهرام نبودند خودم که هیچی کی میخواست بچه های منو  پوشک کنه گریه میکردند ساکت کنه شیشه پستونک بده...واقعا بعضی ها انگار تو این دنیا نبودند..انگار خانواده اشون براشون هیچکار نکردند که سنگ تک فرزندی رو میزنن

بله پرستار همراه برای همین کاراستادم نرمال اگه یه غریبه انتخاب اولش و عمش انتخاب دومش باشه برای پاک ...

کاری که مادرشوهرم برای من نمیکنه عمه و خاله و خواهر هام میکنن چرا نباید انتخابم باشن؟

پسره درسته فاصله دارن ولی باز خوبه

خدا حفظشون کنه 

باران هم ک باشی برای کاسه های  وارونه کاری نمی توان کرد       خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

به هرحال یکی بایدموقع مریضی باشه دسته آدموبگیرهمگه مامان باباهامون مریض میشن مانمیریم ازشون پرستاری ...

والا من برای روزهای مریضی بچه نیاوردم اصلا توقعی هم ندارم بچه بیاد کاری برام انجام بده 

کاری که مادرشوهرم برای من نمیکنه عمه و خاله و خواهر هام میکنن چرا نباید انتخابم باشن؟

شما آزادی هزار تا بچه بیاری که اگه روزی نوه شما رفت بیمارستان برن باسنش رو تمیز کنند ما نظر خودمون رو به استارتر گفتیم

ما روابط خانوادگی خوبی داریم. موقع مشکلات از هم حمایت می‌کنیم .

خوب شما هنوز به شکل سنتی زندگی میکنید که خیلی هم عالیه شاید شهر کوچیک باشید 

اما زمانه عوض شده بچه های شما دیگه اینجوری زندگی نخواهند کرد 

الان تو فامیل خود ما اکثر بچه ها مهاجرت کردن یا از خانواده ها دور شدن 

به قول عمه من میگه سه تا بچه دارم ماه به ماه تنهام بچه به درد نمیخوره 

ما هم نسل پدر و مادرمون مثل شما بود مامانم تا لحظه آخر مراقب مادربزرگم بود خاله و مامانم از هم حمایت میکردن اما بچه ها هیچکدوم اینجوری نشدن 

تازه میکن به ما چه اون یکی بیاد 

من شیش تا عمه دارم چهارتا خاله

همه شون خوبن. الحمدلله.

حتی یکیشون بد و اذیت کن نیست. مشکلی خدایی نکرده پیش بیاد، بعد مادر پدرم ، روشون حساب میکنم واقعا. الحمدلله.

خودمم تا جایی که بتونم برای بچه هام می‌خوام بازم خواهر برادر بیارم

خوب شما هنوز به شکل سنتی زندگی میکنید که خیلی هم عالیه شاید شهر کوچیک باشید اما زمانه عوض شده بچه ها ...

بله درسته

همسر من خونه عمه خودش شاید سالی یکبار بره ولی خونه خاله و عمه من قبل از من پیشقدم میشه احساس صمیمیت بیشتری باهاشون داره. 

ارث!!!!یعنی آدمها براتون فقط از لحاظ مالی مهم هستند؟با این افکار شما همون تک فرزندی خوبه براتون

منظور رو نگرفتی

میگم ببین سر ارث چطور بی حرمتی میکنند خواهر برادری براشون مهمه نیست مهم پوله هیچوقت فامیل دلسوز نیست هر کی فکر بچه خودشه اینکه رو عمو و عمه حساب باز کنیم احمقانس حالا استثنا پیش میاد بعضی ها شخصیتشون خیلی خوب باشه به فامیل هم سود برسونن ولی کلی در نظر بگیری الان فامیل از دشمن بدتره یا حداقل چیزی نیست که نبودنش دردسر باشه

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست