2777
2789
عنوان

قصد بارداری مجدد نداشتم تا این حرف را شنیدم بخاطر بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 95 پست
واقعااینافکرمیکنن همیشه همینتورسالم وسلامت میمونن نیازبه بچه ندارنهمه چی پول نیست که

نمونه دیگه دوستم یه خواهر و برادر داره هر سه تاشون متاهل هستن یه‌خواهرشون استان دیگه ای سکونت داره. پدرشون چندسال در بستر بیماری بود تمام زحمات گردن پسر خانواده بود حتی شغل هم گذاشته بود کنار. می‌خوام بگم حداقل فایده داشتن فرزند بیشتر اینه موقع ازکارافتادگی به بچه هامون زحمت کمتری میدیم

حالا مثلا عمو عمه های ما چه گلی به سرمون زدن

عمه عمو تا وقتی مجردی خوبن بچه دار شدی دیگ قطع ارتباط میشی جای اونارو‌بچه های ادم‌میگیرن. من تک فرزند زیاد دیدم تا حد زیادی ام‌پشیمونن از تنها بودنشون. ویکیشونم پدر مادرشو از دست داد ازدواج‌کرد ی شوهر بد داشت میگفت کاش یه خواهری داشتم‌میتونسم حرفامو بهش بزنم. تک فرزندی ب نظر منم جالب نیست یا بچه زیاد گوشه‌گیر میشه یا زیاد خود خواه و‌پر رو.

البت نظر همه محترمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا دو سال موافق تک فرزندی بودم شاید هنوز پستهام تو گوشه کنار سایت باشه اما روانشناس کودک پسرم گفت براش آسیب زاهست الان چهل ساله هستم نی نی چهار ماهه کاش خیلی زودتر میاوردم پسر بزرگم هم کلاس سوم میره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بذار بزرگتر بشه ناله هاشو بهت نشون میده پسرم میگه اه و دینم به گردنت .چون خواهرهای خودم هر وقت بیمار ...

ای خدا چه خوب بوده قدیما راحت چنتا بچه بزرگ می‌کردن تمام

باران هم ک باشی برای کاسه های  وارونه کاری نمی توان کرد       خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

عقلم همیشه یکی می‌خاست

شما به هر حال یک منطق و دلایلی برای تک فرزندی داشتی دیگه الان با حرف یک بچه میخوای اقدام کنی ؟

الان دیگه هر بچه ای اصلا معلوم نیست کجای دنیا بره خیلی ها هستن چند تا خواهر و برادر دارن اما مهاجرت کردن و با تک فرزندها فرقی ندارن 

مگه تو نسل نوه شما روابط خانوادگی مثل امروز هست شاید اصلا بچه ها عمو و دایی شون رو تو عمرشون نبینند

چرا حس میکنم اینا حرف یه بچه نیست؟بچه رو چه ب این حرفا؟

خدا وکیلی حرف یه بچه 9ساله شوهرم می‌گفت حتما پدر مادرش راجع به ما گفتن بچه شنیده گفتم نمی‌دونم گریههههه

باران هم ک باشی برای کاسه های  وارونه کاری نمی توان کرد       خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس