2777
2789
عنوان

پیامک فحش وتهدید

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 38 پست
زن بود تو دادگاه جلو قاضی ام پرو بازی دراورد میگفت گفتم خوب کردم ، بله فحشای خیلی بد

نوش جونش😆

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
دقیقا عقده ای...ما دو ماهه این واحد رو خریدیم ‌واحد نسبتا بزرگ و لوکسیه...خب کلی هم زحمتشو کشیدیم و ...

انشاله قانون حقش رابزاره کف دستش تا ژست قلدری نگیرد.بخدا ادم گاهی از رفتار بعضی زنها توی این جامعه خجالت میکشد.خدا نکندیه ادم ابرودار را گیربیارن.حتما باید درچنین مواقعی فقط شکایت کردتا قانون مجابشان کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاله قانون حقش رابزاره کف دستش تا ژست قلدری نگیرد.بخدا ادم گاهی از رفتار بعضی زنها توی این جامعه خ ...

انشااکه قاضی براش شلاق و جریمه ببره شاخش بشکنه دیروز گوشی شوهرمو گرفتم نگاه کردم دیدم حتی به بچه کوچک من رحم نکرده نفرین به طفل معصوم فرستاده...

بعد فکر کن شوهرم دیروز صبح تو کلانتری دنبال شکایتش بوده ظهر تو پارکینگ داشته با نظافتچی حرف میزده که خانم دهن دریده از راه رسیده میگه از کنارم رد میشد فحش میداد که بهش گفتم چی میگی خواهر من شما پرونده ات تو دادسراست شلاق داری...

انگار فکر میکرده اینکه شوهر من جوابشو نمیده بخاطر بی عرضگی و زبون نداشتن و ترسشه😆

یکی از پیاماش این بود تو از یه زن خوردی...

شوهرم میگفت تا اینو گفتم با حالت نگران رفت تو آسانسور....

حالا مونده تا ادب بشه به دروغ میگه من مالکم ولی نیست به شوهرم گفتم اونجا که به دست وپا افتاد باید شرط بزاری از این ساختمون و محل باید بره

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
انشااکه قاضی براش شلاق و جریمه ببره شاخش بشکنه دیروز گوشی شوهرمو گرفتم نگاه کردم دیدم حتی به بچه کوچ ...

به عنوان یه زن ازاین مدل زنها متنفرم.شوهرش که مرد هست کدام گوریه که این میا واق واق میکنه ومیره.بعضی مردا یادگرفته ان پشت زناشون قایم بشن.چون زن را مرد نمیتونه بزنه.بگوشوهرت کجاست که تو انداخته جلو.زن بایدبرای خودش شخصیت قایل بشود نه اینکه فحاشی کند.انشاله خدا وقانون اینا را سره جاشون بشوند

به عنوان یه زن ازاین مدل زنها متنفرم.شوهرش که مرد هست کدام گوریه که این میا واق واق میکنه ومیره.بعضی ...

منم با شوهرم میگم نگاه نکن شوهرش آروم میره سرکار میاد یه سر ماجرا اونه که شماره تورو به زن بی حیای بددهنش داده ...

شوهرم همون روز تو تلفن به شوهرش گفته که خانمت مدام بهم توهین و فحاشی و تهدید می‌فرسته جواب داده نه خانم من اینجوری نیست بعد شوهرم گفت بهر حال من شکایت میکنم 

عوض عذر خواهی یا به زبون گرفتن شوهرمن گفته برو شکایت کن

ببین با چه قومی طرفم حالا نمیخواستم اینجا بگم ولی راستش مرده رو حاجی خطاب میکنن و محرم هم چفیه مینداخت گردنش

خانمه هم محرم از خونش صدای زیارت عاشورا میومد

من خودم خیلی به خدا و ائمه اعتقاد دارم ولی اینارو دیدم از این تیپ آدمها وحشت کردم

خودم تیپم کت وشلوار بگ میپوشم و حجابم در حد معمولیه و کمی رو مد

ولی قلبا بشدت مومن و مذهبی هستم

به عنوان یه زن ازاین مدل زنها متنفرم.شوهرش که مرد هست کدام گوریه که این میا واق واق میکنه ومیره.بعضی ...

شوهرم مدام میگه خدا جای حق نشسته که این زن توهیناشو پیامک زد بهم وگرنه چطور باید ثابت میکردم آنقدر مردم آزاره تو همسایگی

منم با شوهرم میگم نگاه نکن شوهرش آروم میره سرکار میاد یه سر ماجرا اونه که شماره تورو به زن بی حیای ب ...

منم آدم مقیدومذهبی هستم خدا ازهمه مون قبول کنه.ولی واقعا شناخت انسانها چشم بصیرت میخاهد نه چشم ظاهر.خجالت نمیکشدزنه آبروی هرچی ادم مذهبی هم هست برده چطور ازخدا نمیترسد.حالا به من وتونباشه که متوجه میشیم.بعضیا هستن بادیدن رفتارجنجالی ازاین تیپ شخصیتها دین زده میشن.میبینی که الان خیلیا سطحی نگرهستن وبا کوچکترین تلنگری اعتقاداشون به فنامیره

شوهرم مدام میگه خدا جای حق نشسته که این زن توهیناشو پیامک زد بهم وگرنه چطور باید ثابت میکردم آنقدر م ...

واقعا احمق بوده که پیامکی فحش وتهدید کرده.به شوهرت بگو بقول بزرگی خدا راشکرکن که خدا دشمن مارا احمق آفریده

واقعا احمق بوده که پیامکی فحش وتهدید کرده.به شوهرت بگو بقول بزرگی خدا راشکرکن که خدا دشمن مارا احمق ...

ممنون عزیزم خداروشکر