2777
2789
عنوان

پیامک فحش وتهدید

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 38 پست
متاسفانه بعضی از زنها خیلی بیشرف شده ان وهمیشه تابحثی پیش میا موضعشون فحاشی وحمله است یه چیزهم یادگر ...

دقیقا عقده ای...

ما دو ماهه این واحد رو خریدیم ‌واحد نسبتا بزرگ و لوکسیه...خب کلی هم زحمتشو کشیدیم و قرض وام داریم این خانم که نمیشه گفت بهش خانم دو ساله مستاجره اینجاست و در تکاپو که بخره ولی هی انکار مشکل واسشون پیش میاد نمیتونن بیچاره خیلی بهش فشار اومد منو دید

من امروز بع دو ماه اولین بار بود دیدمش اونم آنقدر دکمه آسانسور رو زدم دیدم پایین گیر کرده صدای زنه میومد که به دخترش میگفت وایسا جلو در نزار بسته شه آخر اومدم پایین دیدم آسانسور رو پر کرده فرش و موکت با دختراش میخواست بفرسته پایین واسه شستن!!!!!به دخترش گفتم ما خیلی وقته منتظریم چرا درو نمیزنید جای سلام یهو از در خونه پرید  بیرون گفت ماهم کای جلو آسانسور گیر کردیم حالا مگه چی شده فهمیدم دنبال دعواست

اومدم پایین بهذشوهرم گفتم اینا میخوان فرش بشورن ببینم نظر اون چیه شوهرم سریه رفت پیچ فلکه رو باز کرد برد نتونن بشورن قانون ساختمونه

داشتم به شوهرم میگفتم زنه خیلی دعوا داشن انگار جای معذرت خواهی اون بنده خدا میگفت نه تو چرا گنده اش میکنی که یهو زنگ زد گوشی شوهرم تا شوهرم گفت خانم محترم درجا شروع کرد بدو بیراه که سریع شوهرم قطعش کرد بهترین کارو کرد چون اونم ادامه توهین ها و تهدید هاشو بدون فکر پیامک کرد یعنی تو مطب بودیم یکسره فحش و تهدید میفرستاد شوهرم فقط میخوند و نگاه می‌کرد من از تهدیدش بهم ریخته بودم بعد هی میگفت ییا من اینجا منتظرم ال و بلت کنم چه مردی هستی از یه زن خوردی...اینا حرفای خوبش بودن

منم نقشه اشو فهمیدم گفتم بابا این دنبال دیه گرفتنه اصلا به حرفاش گوش نده شوهرم هم فقط سر تکون میداد و میگفت میدونم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر وقیح بوده

بآور میکنی تو عمرم اینجور سلیطه ندیده بودم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بآور میکنی تو عمرم اینجور سلیطه ندیده بودم

یه سریا کارشونه

منم حدودا یه ماه پیش از یه ......خرید کردم..بعد شروع کرد فحاشیو تهدیدو...وای تا حالا همچنین بشری ندیده بودم به عمرم یه چیزایی میگفت

[QUOTE=395193728]تهدید زن و بچه کرده گفته دیگه امنیت ندارن زن و بچه ات و خیلی فحاشی کرده مسلسلی با ک ...

واقعا شلاق خورد!!فکر نمیکردم طرف تا اونجا پررو وایسه من میگن حتما میان به پات میفتن که نقدی تمومش کنی ولی چرا باید به دولت پول بده اونم ۶۰ 

فحش ناموسی داده بوده مرد یا زن

یه سریا کارشونهمنم حدودا یه ماه پیش از یه ......خرید کردم..بعد شروع کرد فحاشیو تهدیدو...وای تا حالا ...

بخدا پارسال دخترمو می‌بردم مدرسه پسرمم تو کالسکه باریه وانت درست نبسته بود یهو ریخت رو سر دختر بیچارم که پرت شد زمین 

وحشت زده فقط داد و بیداد میکردم و اعتراض که این چه وضعشه ما از دست شما کجا فرار کنیم ای هوااار و...

بخدا یه دونه فحش ملایم هم ندادم میدونی چرا اولا شخصیتم فحش بده نیست ثانیا برای یه مرد خیلی راحته جوابتو درجا با فحش ناموسی بده و آبروتو ببره ...من آبرو دارم 

بعد یه زنیکه... اینهمه فحش فقط چون شوهرم گفته قانون ساختمونه اینا حق الناس هست و امانت دست من

بخدا پارسال دخترمو می‌بردم مدرسه پسرمم تو کالسکه باریه وانت درست نبسته بود یهو ریخت رو سر دختر بیچار ...

عزیزممم خدا رحم کرده

کاملا موافقم،ببین اینایی که اینجوری صحبت میکنن هیچی براشون مهم نیست چه بسا آبرو...

فقط باید حالشونو بگیری با شکایت بلکه یکم ادب بشن پرروها

عزیزممم خدا رحم کردهکاملا موافقم،ببین اینایی که اینجوری صحبت میکنن هیچی براشون مهم نیست چه بسا آبرو. ...

تا اینجا که ۶۰۰و خرده ای هزینه دادیم ۵۰۰ فقط وکیل گرفت برای تنظیم دادرسی

اما شوهرمو نشناخته یبار یه گوشی قدیمی داغوونو گم کرد گوشی دومش بود بخاطر سیم کارتش میخواست 

یکی برداشته بود نمیداد شوهرم رفت برای اون شکایت کلی پروسه داشت آخرش طرف رو پیدا کرد کلانتری یه گوشمالی حسابی بهش داد و نرخ رو تقسیم کرد

امروز یکی از پیامکای زنه این بود هنوز منو نشناختی

واقعا دلم براش سوخت چون شوهر منو هم اون هنوز نشناخته😆😄

تا اینجا که ۶۰۰و خرده ای هزینه دادیم ۵۰۰ فقط وکیل گرفت برای تنظیم دادرسیاما شوهرمو نشناخته یبار یه گ ...

هییی آره هزینه‌هاش زیاده متاسفانه اما چ باید کرد دیگه

خدانکنه کسی کارش به دادگا پاسگا بیوفته 

دستش درد نکنه والا

وای خوبم نمیترسه😐😐من بودم سکته میکردم

هییی آره هزینه‌هاش زیاده متاسفانه اما چ باید کرد دیگهخدانکنه کسی کارش به دادگا پاسگا بیوفته دستش درد ...

از چی بترسه از یه زن دیوانه؟!

ن فداتشم اون زنه رو میگم خوب نمیترسه😂

😅😆اصلا منم از صبح به همین فکر میکنم شوهرم به شوهرش گفته شکایت میکنم گفته باشه🤐به خواهرم میگم فکر کنم میخواد چند وقت از شر زنش خلاص شه

ببین آنقدر غلط دیکته داشت قشنگ مطمئنم خیلی بیسواده

مثلا نوشته بو د یه بلایی سرتون بیارم تو تاریخ سبط بشع🤣🤣

😅😆اصلا منم از صبح به همین فکر میکنم شوهرم به شوهرش گفته شکایت میکنم گفته باشه🤐به خواهرم میگم فکر ...

واییی🤣🤣🤣🤣🤣چ شوهر باغیرتی داره

بعیدم نیست این میخواد از شرش خلاص شه😂

وای یاخدا سبططط🤣🤣🤣چند سالشه

واییی🤣🤣🤣🤣🤣چ شوهر باغیرتی دارهبعیدم نیست این میخواد از شرش خلاص شه😂وای یاخدا سبططط🤣🤣🤣چند سال ...

سه تا بچه داره ولی ۴۰ سال اینا میخوره حتی کمتر

شوهرم میگه آخه شوهرش چرا شماره منو داده به این زن دیوانه...

این آقایون یه گروه دارن فقط مردای ساختمونن ...

جالبه ماجرا اینجاست ماه محرم از واحدشون صدای زیارت عاشورا میومد و شوهرشم چفیه مینداخت بهشم میگن حاجی🫣