خواهرشوهرکوچیکه۲ مدیر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 2602 عنوان بی دلیل دخترم تب کرده نمیدونم چیکار کنم به شدت تب داره | مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 64 پست علائمی از سرماخوردگی نداره ولی میگه سرم درد میکنه و تب داره چیکار کنم دیفن هیدرامین فقط تو خونه داشتم فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن دیروز | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aamigh عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 4114 پنج سال وای عزیزم....تب رو حتما باید پایین بیاریبا تب سنج سنجیدی؟یا باید استامینوفن بدی یا ایبوپروفن یا شیافی حموم آب ولرم ببرش ک دمای بدنش پایین بیاد
خواهرشوهرکوچیکه۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 2602 یا ویروسیه . یا عفونت گوش و سیسنوسی یا ادراری فردا حتما میبرمش دکتر فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن
خواهرشوهرکوچیکه۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 2602 وای عزیزم....تب رو حتما باید پایین بیاریبا تب سنج سنجیدی؟یا باید استامینوفن بدی یا ایبوپروفن یا شیاف ... باشه برم ببینم چیز دیگه ای براش پیدا میکنم بهش بدم فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن
خواهرشوهرکوچیکه۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 2602 وای عزیزم....تب رو حتما باید پایین بیاریبا تب سنج سنجیدی؟یا باید استامینوفن بدی یا ایبوپروفن یا شیاف ... گرفت خوابید معمولا نمیخوابید میترسم به نظرت چرا خوابید دیفن بهش دادم فقط فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن
خواهرشوهرکوچیکه۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 2602 پیشدبستاني میره؟ فردا مدرسه نفرست علائم کمکممیاد اره پیش دبستانی میره الان یه ذره سرفه کرد فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن
خواهرشوهرکوچیکه۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 2602 عفونت ادراری نداره؟ نمیدونم فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن
خواهرشوهرکوچیکه۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 2602 عزیزم پیاز حلقه کن بزار کفه پاش جوراب پاش کن زودی پایین میاد ان شاء الله ضمه اگه داری حتما براش دود ... باشه عزیزم ممنون فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن
aamigh عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 4114 گرفت خوابید معمولا نمیخوابید میترسم به نظرت چرا خوابید دیفن بهش دادم فقط اگه تب داره نخوابیا،دستمال با آب ولرم خیس کن آبش رو بگیر رو سرش و کف دست و پاهاش بذار
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 58024 اره پیش دبستانی میره الان یه ذره سرفه کرد پس الکی الکی تب نکرد دینه مریض شده تا هرچی تب داره نذار نره مدرسه اصلا پیش دبستانی اونقدرام مهم نیست ده روز نفرست تا خوب خوب شه تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود
نلسا2 عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 4054 احتمالا از این کرونا هاست که سردرد و سرگیجه و ضعف هم داره فقط استامینوفن بده برای آب و فردا حتما دکتر ببرش
خواهرشوهرکوچیکه۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 2602 اگه تب داره نخوابیا،دستمال با آب ولرم خیس کن آبش رو بگیر رو سرش و کف دست و پاهاش بذار حواسم بهش هست استامینوفن پیدا کردم بهش دادم یه قاشق فردا میبرمش دکتر فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن
خواهرشوهرکوچیکه۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 2602 معدش ترش نکرده؟؟؟ نه فکر نکنم فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن