2777
2789

اخلاق بدش اینکه بهش میگم پسرمون رو دعوا کنه چون فضوله خیلی 

بعد فقط میگه نکن پسرم

پسرم بشین

من حرص م میگیره تی وی شو خاموش میکنم برنامه کودک مستر بین نبینه

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم اینه که همسرش اون حرف رو زده و گفته اون چون شاغله باید خودش اسم بذاره. خب دل آدم میشکنه

حالا شوهرش یه چیزی گفته دیگه برای چی شما هی تحریکش میکنی؟؟

ادم تو عصبانیت و ناراحت یه حرفی میزنه 

اخلاق بدش اینکه بهش میگم پسرمون رو دعوا کنه چون فضوله خیلی  بعد فقط میگه نکن پسرم پسرم بشین ...

😂😂😂😂😂😂وااای ترکیدمم میفهممتت خودمون از این مورد داریم ادم حرصش میگیره

آره بابا ای کاش فقط همین چیزا بود 

گلم همه مردا و زنا ی عیبایی دارن به شوهرت بگو چیزی نگه دلت بشکنه من به شوهرم میگم حتی اگه خانواده ات پشت سرم حرف زدن نیا به من بگو یا وقتی چیزی ازت میخوام حتی شده الکی بگو باشه‌. بعضی مردا سیاست ندارن دستی دستی گند میزنن به زندگیشون ولی چیزی تو دلشون نیس

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
حالا شوهرش یه چیزی گفته دیگه برای چی شما هی تحریکش میکنی؟؟ ادم تو عصبانیت و ناراحت یه حرفی میزنه&nb ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن من اگه تحریک بشو بودم این همه سال تحمل نمیکردم حالا فردا دوباره میاد طرفم منم انگار ن انگار کاری نمیتونم بکنم جز تحمل فقط خواستم درد دل کنم

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
نه شوهرم بهم گفت عقده ای دخترم چیزی نمیدونه

ای بابا بهش بگو تو عقده داری که اجازه نمیدی من که مادرشم نظر بدم درباره اسم بچه ام زمان تیرکمون شاه که نیس.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
حالا شوهرش یه چیزی گفته دیگه برای چی شما هی تحریکش میکنی؟؟ ادم تو عصبانیت و ناراحت یه حرفی میزنه&nb ...

دارم همدردی میکنم نگران نباش عزیزم. همیشه برای آروم کردن لازم نیس اشتباه رو توجیه کنی

گلم همه مردا و زنا ی عیبایی دارن به شوهرت بگو چیزی نگه دلت بشکنه من به شوهرم میگم حتی اگه خانواده ات ...

میدونی شوهرم وقتی میدونه مقصره نمیتونه بگه اشتباه کردم برعکس دادوبیداد میکنه ک دست پیش بگیره تو عصبانیت هم هرچیزی ب زبون میاره 

غرورتوبذارکنار خواهرانه میگم یه بار بذار اونم یادمیگیره

نه چند بار تست کردم من غرورم از همه چی بعد پدر مادرم مهمتره .مردا کلا خیلی خودخواه هستن من یاد گرفتم اول به خودم احترام بزارم .چون اوایل از خیلی چیزا زدم و خیلی قانع بودم سر کار میرفتم بعد پولشو خرج خونه میکردم بعد شد وظیفه میگفتم همسرم شرمنده نشه گناه داره یا با خانواده من قهر میکرد من هیچی نمیگفتم اما برای یه سلامی که به جاریم نکردم توگوشی شوهرم دیدم همشون ارزوی مرگ منو دارن چرا چون من یه سلام نکردم میخواستن;یابعد سه بار دعوت که نیومدن خونه من ;بعدخودشون خودشونو دعوت کردن درست موقعی که من میخواستم برای عمل چش بابام برم که عمل داشت با شرایط حالت بارداری و مریضو استراحت مطلقم میرفتم شهرستان مگه من چیکار کردم این علتش خاکی بودنم و کنار گذاشتن غرورم بود هرکی هر کاری میکرد میگفتم دنیا دو روزه. هر کی میخواد بره بزار بره با ناز کشیدنو ;کوچیک کردنتم نمیمونه ;من خدارو دارم و برام کافیه.از این میخوام بگم زیاد خاکی باشی اسفالتت میکنن خواهر.یا علی..

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
میدونی شوهرم وقتی میدونه مقصره نمیتونه بگه اشتباه کردم برعکس دادوبیداد میکنه ک دست پیش بگیره تو عصبا ...

همه همینن گلم ما خودمونم اینجوری هستیم تازه خودمونو میزنیم به مظلوم نمایی گریه هم میکنیم اون بیچاره ها از سلاح اشک محرومن

خخخخخ

عزیزم خودتو ناراحت نکن من اگه تحریک بشو بودم این همه سال تحمل نمیکردم حالا فردا دوباره میاد طرفم منم ...

دو روز دنیا ارزش نداره غصه بخوری...شما دخترتو هرچی دوست داری صداکن..مهم دل تو مادرعزیز..یه دختر فقط وجود مادرش براش مهمه از الان صداش کن هیچکسم چیزی بهت نمیگه

همه همینن گلم ما خودمونم اینجوری هستیم تازه خودمونو میزنیم به مظلوم نمایی گریه هم میکنیم اون بیچاره ...

ممنون گلم امشب ناراحت بودم نتونستم جلوی خودمو بگیرم گفتم درد دل کنم