2777
2789
😂😂😂وااای چقدر خوبه شوهرت...تنبله ها

نه فقط رو شلوار تنبله ..زورش میاد خم شه براش😂😂😂

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمشو نمیتونم بگم ولی مذهبیه و چون خونوادش مذهبی هستن نذاشت چیزی ک میخوام بذارم ولی بقیه خواهر برادر ...

خب خودت اون چیزی رو که میخوای بچه رو صدا کن این ناراحتی نداره

شوهر منم امشب چون بهش گفتم چرا نذاشتی اسم دخترم چیزی ک دوس دارم باشه ولی ب دوستت گفتی هر چی خانومت خ ...

من اگه بودم خییییییییییلی ناراحت میشدم در حد یک هفته قهر. یعنی چی اون شاغله؟ مگه ارزش زن به این چیزاس؟؟؟ تو هم مادری

خیلی ناراحت شدم غمای خودم یادم رفت

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
بله بی توجهی بدترین چیز ممکنه ، هر چقدرم ناراحتم کنه من نمیتونم بی توجه باشم ، کاش یکم سذ عقل بیاد ل ...

خواهرم زندگیشوهمینحور خراب کرد

پسره خیلی دوسش داشت اینم دید دوسش داره هی لج کرد هی بدو بیراه گفت اخرش تو روی هم واستادن پسره دیگه براش تره هم خوردنمیکرد

من اگه بودم خییییییییییلی ناراحت میشدم در حد یک هفته قهر. یعنی چی اون شاغله؟ مگه ارزش زن به این چیزا ...

ب زبون میگ یعنی چی زن کار کنه منو نمیذاره جم بخورم ولی تو رفتار برعکسه

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
خب خودت اون چیزی رو که میخوای بچه رو صدا کن این ناراحتی نداره

دخترم ۸ سالشه همینجوری بهم گفت عقده ای اینکارو بکنم ک دیگه هیچی 

😂😂یه رگ شیرازی داره

مگه شیرازیا اینطورن؟؟؟😁

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
ب زبون میگ یعنی چی زن کار کنه منو نمیذاره جم بخورم ولی تو رفتار برعکسه

کاملا میفهمم اساسی مشکل داره شخصیتش ولی چه میشه کرد باید تحمل کرد دیگه توام اسم بچتو اونی که دوسداری تو خونه صدا کن و به خودت احترام بذار

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
دخترم ۸ سالشه همینجوری بهم گفت عقده ای اینکارو بکنم ک دیگه هیچی 

چقد پررو شده دخترت همش به خاطر رفتار باباشه

نباید به حرف دیگران محل کنی.. اسم های مذهبی اتفاقا قشنگن..من عاشق اسم فاطمه وزهرا هستم

مهم اینه که همسرش اون حرف رو زده و گفته اون چون شاغله باید خودش اسم بذاره. خب دل آدم میشکنه

کاملا میفهمم اساسی مشکل داره شخصیتش ولی چه میشه کرد باید تحمل کرد دیگه توام اسم بچتو اونی که دوسداری ...

آره بابا ای کاش فقط همین چیزا بود