2777
2789
عنوان

حفظ سوالات امتحان ایین نامه

68 بازدید | 9 پست

سلام من سری قبل برای امتحان یک هفته شب روز خوندم کللل سواالا حفظ شدم حتی سواال هاییم ک اومده بود توی امتحانم همونایی بود ک خونده بودم اما از مغزم پرید ۶ تا غلط داشتم 

فکر میکنم چون زیاد خوندم اونجوری شدم دقیقا همون سوالا بودا اما من جوابشونو یادم نمیومد

بنظرتون۴ شنبه امتحان دارم فقط دوشنبه سه شنبه بخونم برم بهتر نیس؟؟توروخداکمک کنید چطور حفظ کنم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

و اینکه پسرم یگ سال نیمش روز ها نمیتونم بخومم مجبورم شب تا صبح بخونم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا روز اخر فقط بخون من روز اخر خوندم

اره احساس میکنم سری قبل انقدر خوندم مغزم خسته شد بود

بار اول قبول شدی؟؟ خوشبحاالت کی میشه شرش تموش ش افتادم غلط کردن این چ کاری بود کردم 

اره احساس میکنم سری قبل انقدر خوندم مغزم خسته شد بودبار اول قبول شدی؟؟ خوشبحاالت کی میشه شرش تموش ش ...

امتحان ایین نامه رو بار اول 

ولی خود ماشین سواری رو پنجمین بار 

استرس نداشته باش بیخیال یه امتحانه چشمتو باز میکنی میبینی راننده شدی برا خودت😂😍

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
امتحان ایین نامه رو بار اول ولی خود ماشین سواری رو پنجمین بار استرس نداشته باش بیخیال یه امتحانه چشم ...

همین امتحانو قبول شم ابروم رفت از بس خوندم باار اول خراب کردم بعدشم از ترس نرفتم دیگ تاالان باز تصمیم گرفتم برم امتحان بدم بلکهدشرش کنده ش

نباید حفظ کنی سعی کن بفهمی اینجوری از ذهنت نمیره

دعا کن قبول شم ابروم رفته بحدا از بس خراب کردم 

همین امتحانو قبول شم ابروم رفت از بس خوندم باار اول خراب کردم بعدشم از ترس نرفتم دیگ تاالان باز تصمی ...

اخه ابروی ادم با این چیزا میرع ؟؟، 

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
اخه ابروی ادم با این چیزا میرع ؟؟،

حانواده شوهرم اینجورین دیگ همش میگن چیشد امتحانت و..من یگ بارررفتم قبول مشدم دیگ ترس برم نداشت نرفتم الان یک ماهی از امتحان دادنم میگذره اینا دیگ میگن چیشد ۳ ماهه قبول نشدی و.. احمقن