2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم

252 بازدید | 21 پست

دلم آشوبه نامزد عقدی هستیم هر روز باهم بودیم میترسم بابام متوجه بشه 

از یه طرف دلتنگی از یه طرف اعصاب خوردی 

شد یه روز کامل که قهره

نه گوشی جواب میده نه پیام 

اعصابم خورره 

این مردا کی آروم میشن بعد چند روز 

میدونم میخواد دیگه کارمو تکرار نکنم ولی اخه تا چند روز

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو قهر با آقایون هیچ وقت نه زنگ بزن نه پیام بده اگه خودش قدمی بر نمی داره. هر وقت خودش آروم بشه و دل ...

فردا با مامانش میخوایم بریم بیرون باید خودش بیاد دنبال مامانش چیکار کنم چطوری بهش بفهمونم بهش پیام بدم که بیا مامان رو بردار ببر خونه؟

مگه بابا بفهمه چیکار میکنه؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

مگه بابا بفهمه چیکار میکنه؟

نه نمیخوام بفهمه قهریم از اول تو زندگیم رابطه خوبی با بابام نداشتم دنبال بهونس بگه لیاقت زندگی کردن نداری

مامانش خودش گوشی نداره مگه؟

اخه همیشه خودم حرف میزنم حتی مادرشم سراغ اونو از من میگیره 

نمیخوام بفهمه قهریم

اشتباهت زنگ و پیام مکرره، ولش کن خودش میاد، بزار چند روز بگذرت

نه فقط یدونه پیام دادم که ببخش اون صحبت جاش خونه خالم اینا نبود باید میومدم خونه بعد حرف میزدیم 

اخه همیشه خودم حرف میزنم حتی مادرشم سراغ اونو از من میگیره نمیخوام بفهمه قهریم

نگو که قهر کردین بگو گوشیم شارژ نداره یه بهونه چیزی بیار بزار خود مادره زنگ بزنه. بهش نه زنگ نه پیام بده خودش میاد سمتت. از الان بد عادتش نده لوس میشه بری تو زندگی باید منتشو هر بار بعد دعوا بکشی . 

نگو که قهر کردین بگو گوشیم شارژ نداره یه بهونه چیزی بیار بزار خود مادره زنگ بزنه. بهش نه زنگ نه پیام ...

اینم بگن من که قبول ندارم ولی همه میگن تقصیر توئع

منم معذرت خواستم دیگه 

بقول شما به درک میاد 

به نظرتون فوقش چند روز قهر میکنه اوج قهر ما بعد ازدواج ۲ روز بوود ولی قبل ازدواج یه بار کات کردیم ۱۰ ردز