2777
2789

سلام دوستان هر کی راهکاری داره جز مدیتیش خوشحال میشم کمک کنه 

دوستای گلم روبیکا کانال موسیقی بیکلام و هر نوع موسیقی جدید و موسیقی متن فیلم ترک های خاص رو قرار میدم خوشحال میشم عضو بشن کانال آهنگ برتر🤍👇🏻 https://rubika.ir/Ahang_bartar777

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اونو امتحان کردم دارو ها باعث میشه عملکرد مغز پایین بیاد برای منی ک محصل بودم بدترین روش بود و دک ...

من برای پسرم تمام راه‌ها رو رفتم نشد سه سال و دارو درمانی کردیم یک ساله خیلی بهتر شده 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ریتالین

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

من برای پسرم تمام راه‌ها رو رفتم نشد سه سال و دارو درمانی کردیم یک ساله خیلی بهتر شده

جدی چه خوب برای پسرتون جواب داد برای من اصلا یجورای اصطلاحا میشه گفت دارو ها بهم نیوفتاد و دکتر بهم گفت بیشتریا اینجور میشن پسرتون خوش شانس بوده بهتر شده ایشالا کاملا مسکلش رفع بشه منکه الان با ورزش و تمرین دارم حلش میکنم یجورایی

چند دقیقه می دویدی؟

ببین من تو عمرم ورزش نکرده بودم و تنبلم بودم ولی یروز یوتیوب دیدم راجب همی تمرکز ایناها گفتم امتحان میکنم

دفعه اول کم بوپ ولی کم کم بیشتر تونستم وسطاش خی اسنراحت کردم درکل مثلا هفت میرفتم هفت و چهل دقیقا برمیگشتم ولی اصلاح سبک هم تاثیر داشت مثلا موقع دوییدن سعی میکردم چیزی رو مرور کنم مثلا روزای امتحانم میرفتم و تو ذهنم موقع بدو بدو مرور میکردم واقعا دیدم رو زندگیم تسلط پیدا کردم

ریتالین

با ریتالین بگید سلام بر معتادی

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

جدی چه خوب برای پسرتون جواب داد برای من اصلا یجورای اصطلاحا میشه گفت دارو ها بهم نیوفتاد و دکتر بهم ...

مممنونم قشنگم 

الهی هر روز بهتر از دیروز باشی 

عاقبتت بخیر باشه و سعادتمند باشی 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

با ریتالین بگید سلام بر معتادی

میدونم واقعا خودم ۲ ماهه گذاشتم کنار یک ماهه اول رسما مثل نعشه ها بودم

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم