ایشون خواننده عروسی بود برای عروسیم خوند انصافا خیلی خوب خونده بود همه تعریف میکردن میگفتن خواننده خوبی آوردی حتی آهنگ هایی خونده خیلی قشنگ و معروفه(تو شهر و زبون خودمون)خلاصه بخاطره همین فالوش داشتم تمام پست هاشو لایک میکردم تا بعد یه مدت خودش بهم رکوئست داد و عکس هامو لایک کرد همین عکسای دونفره خودمو و شوهرم خلاصه همه چی عادی بود یا براش کامنت میذاشتم با این علامت 🙏جواب میداد یعنی انقدر ادم با شخصیتی بود همه زنارو با این علامت 🙏ریپلای میکرد علا زن خودشو مثلا بوس و قلب و کلماتی مثل فدات و اینا
خلاصه من پیجم دیلیت اکانت میشه پیج دیگه میزنم دوباره فالوش میکنم همه پستاشو لایک میکنم اینم بگم این یارو سه تا پیج داشت یکی پیچ کاریش یکی شخصیش یکی هم فن پیجش همه رو فالو میکردم البته همشون عمومی بودن بعد چون یه مشکلی داشت اینستاگرامم من همش پیج عوض میکردم اون قبلی هارو دیلیت میزدم شاید نزدیک ۱۰ تا پیج میشد با هر ۱۰ تا پیج سه تا پیجشو فالو داشتم حتی همه ی پستای این سه تا پیچشو لایک میکردم حتی همه استوری هاشو لایک میکردم حتی کامنت هاشم لایک میکردم تا یه شب خودش پیام داد سلام خوبی من جواب ندادم دید جواب ندادم دوباره نوشت خوبی اگه امکان داره جواب بده من نوشتم چرا میپرسین اون نوشت خواستم بدونم شما چندتا پیچ داری 😅ناراحت نشی میپرسم من گفتم چطور اون داد اگه موقعیت پیام هم نداری بگو پیام ندم خودم تنهام موقعیت دارم منم گفتم وقتی متاهلی چرا باید تنها باشی جواب نداد ولی نوشت تو این شبا کلی پیچ های فیک بهم پیام میدادن پشت سر هم همش مزاحمم میشدن خیلی شبیه آیدیت بوده یا همش لایکم میکردن فالوم میکردن
منم گفتم من هیچوقت بهتون پیام ندادم چون متاهلم و از خیانت کردن خوشم نمیاد شما هم به خانمتون خیانت نکنید اون گفت آخه چیزی نشده که بخوام خیانت کنم بعدشم من مجردم😅 گفتم اگه مجردی چجوری بچه داری اون گفت بچه دارم ولی 😔😔 بعدش گفتم اگه شما مجردی من متاهلم لطف کنید پیام دیگه ندین اونم گفت باشه من قصد جسارت نداشتم ولی
نوشتم ولی چی ؟ دقیقا قصدت از پیام دادن چی بود؟ اون نوشت پیچ های فیک 😔😔 من بهش توضیح دادممن نبودم توضیح دادم اینستام خراب بوده اونم گفت من شرمنده شمام بعدش داد موفق باشید
درسته دیگه هیچ پیامی از هم رد و بدل نشده ولی ماجرا اینجا تموم نشده
من زنشو پیدا کردم و به صورت اکانت فیک تو تلگرام بهش پیام دادم