2777
2789
عنوان

اسپری شپش نلا چطوره

208 بازدید | 20 پست

باعث ریزش و اینا نمیشه استفاده ازش

ای کاش که یک دانه تسبیح تو بودم.... تا دست میکشیدی بر سر سودا زده من 🦋✨.  از امسال امام زمان قبول کرد که من طلبه بشم😍

درمان شپش فقططططط سس مایونز

یعنی چی سس بریزن سرشون اه

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی سس بریزن سرشون اه

اره درمان میکنه

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

بیا بهت پودر معرفی کنم بدون هیچ عوارضی دیگه از شرشون راحت شو

ندارم می‌خوام پیشگیری کنم

ای کاش که یک دانه تسبیح تو بودم.... تا دست میکشیدی بر سر سودا زده من 🦋✨.  از امسال امام زمان قبول کرد که من طلبه بشم😍

ب نظر من زیاد جواب نیست و تاثیری تو پیشگیریم ندارهمن شنیدم قطره معجزه خیلی خوبه و تا ۴۰ روزم سر ایمن ...

اسمش چیه

قطره معجزه

اون قطره کیمیاس 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

اینی ک بهم معرفیش کرد گفت اسمش معجزست

من دخترم از مدرسه درگیر شپش شد براش قطره کیما گرفتم ینی امروز زدم فرداش همه مردن تمام تخماشونم پوچ شد 

قیمتشم فک کنم ۸۰ بود 

خدا خیرش بده هرکی ساختتش 

یارو گفت تا ۲ ماهم اصلا نمیگیره دیگه 

گفتم شاید شماهم همونو میگید عزیزم

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم