2777
2789

سلام دوستان پسرم ۱۷ سالشه چندسال هست که همسرم گوشی براش خریده متاسفانه با تمام مخالفت‌های من .خودش که صبح تا شب سرکار هست اصلا نظارتی نداره فقط بلده گند بزنه

پسرمم صبح تا شب با گوشی هست نمیدونم کجاها میره چه سایتی میره بعضی وقتها بشدت مشکوک هست البته اکثرا بازی میکنه ولی هرچقدر به همسرم میگم ببین اخه چه برنامه داره کجاها داره میگه ولش کن بچه نیست 

بشدت معتاد گوشی شده یک ثانیه گوشی زمین نمیزاره وگوشیش هم قفل زده مطمئنم با کسی درارتباط نیست ولی معلوم نیست کجاها میره چیا میبینه 

متاسفانه بچه ها مدرسه گوشی میبرن نمیدونم مدرسه چی میگذره

بشدت بی ادب گستاخ عصبی پرخاشگر شده هرچی دهنش میاد میگه، بااینکه هرسال دغدغه درس داشت امسال نسبت به سال های قبل بی تفاوت شده

خیلی نگرانشم این حالا این سن داره بزرگتر بشه چی میخواد بشه بچه مودب مهربون چی به سرش اومده

هرچی به همسرم میگم میگه ولش کن بچه که نیست!

سنش اونقدری کم نیست که گوشیشو بگیرین چک کنین. 

فقط دورادور میتونین مراقبش باشین درکنارشم برای تربیتش سخت تر بگیرین از یکیتون باید حساب ببره. 

بخاطر سنشم هست تو بلوغ و ایناست درگیر هورمونا و تغییرات بدنشه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم اکثریا همینن دیگه

بچه ها تا قبل بلوغ خوب و مهربونن بعدش ب خاطر تغییرات هورمون خیلی عوض میشن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

فکر میکنم اکثریا همینن دیگهبچه ها تا قبل بلوغ خوب و مهربونن بعدش ب خاطر تغییرات هورمون خیلی عوض میشن

اخه خیلی بی ادب شده همش داد وهوار دعوا من دوربرم مثل پسزم هستن آنقدر با ادب هستن

ببین شماوبیشاز حد میخوای کنترلش کنی، برای همین حرمتبینتون برداشته میشه

همه آدمها تو یه سنی، با یه سری چیزها، آشنا میشن

شما اگر حساسیتت رو کم کنی، میاد بهت میگه

کمی رهاش کن

ببین شماوبیشاز حد میخوای کنترلش کنی، برای همین حرمتبینتون برداشته میشههمه آدمها تو یه سنی، با یه سری ...

موافقم

《برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،درروزگاری که شغل اولِ انسان ها زخم زدن بر یکدیگر است .》💔🕊

چطوری دورا دور مراقبش باشم؟به حرف کسی گوش نمیده

سعی کن احترام و حرمت بینتون رو حفظ کنی. 

اگه بی احترامی و داد و هوارم کرد واکنش نشون بدی و دعواش کنی. 

زیادم همش کنترلش نکن ماهیرو هرچی بیشتر فشار بدی بیشتر از دستت لیز میخوره 

ببین شماوبیشاز حد میخوای کنترلش کنی، برای همین حرمتبینتون برداشته میشههمه آدمها تو یه سنی، با یه سری ...

میترسم بره سایتهای ناجور فیلم های ناجور ببینه 

خیلی من روی پسزم حساس بودم الان به بدترین وضعیت افتاده

سعی کن احترام و حرمت بینتون رو حفظ کنی. اگه بی احترامی و داد و هوارم کرد واکنش نشون بدی و دعواش کنی. ...

خیلی بی احترامی میکنه من دعواش کنم چندبرابر حرف پس میده 

بچه درسخون بود روبروز افتضاح تر داره میشه واقعا نمیدونم چکارکنم

چطوری دورا دور مراقبش باشم؟به حرف کسی گوش نمیده

همین ک حد و حدود هر چیزی رو بهش بگی میفهمه. لازم نیست هی بهش تذکر بدی

دختر من همش میگه مامان تو گیر میدی به من! در صورتی ک من میخام حد و حدود رو بدونه. وقتایی ک چیزی نمیگم شاید ۴۰٪رعایت میکنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".