2777
2789
عنوان

این کاره مرده یعنی خیانته(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 63 پست
مردها همه پدرسوخته ان دیده شما فالو کردی لایکش میکنی استیکر میزاری فک کرده خوشت اومده ازش ...

آخه پیشنهادی چیزی نداده فقط پرسیده شما چندتا پیچ داری؟ بعدشم خودش میدونست من متاهلم 

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما برکشتی  بزنش  همه جیزو  گفتی  پیش خودت نگفتی شاید    اختلاف افتاد بینشون

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

خیلی کارت بچه گانه س

اینکه به صدای اون خواننده علاقه داری منطقی ه

اما اینکه باهاش چت کردی

زنش و پیدا کردی

اسکرین دادی

خیلی بچگانه و در حد دخترای ۱۲ ۱۳ ساله س

چیکار داری که خیانت کاره یا نه

این موضوع فقط باید برای زنش مهم باشه

پس اگ واقعا شما لایک کردی و پیام دادی ب زنش خیلی کار مزخرفی کردی یا خیلی بیکاری یا خوشت میاد بین دو ...

متاسفانه بله پیام دادم حتی حدود ۲ ساعت باهم چت کردیم اون میگفت شوهر من اینکاره نیست من از چشم هامم بیشتر بهش اعتماد دارم ولی کار شما مشکوک تره

آخه پیشنهادی چیزی نداده فقط پرسیده شما چندتا پیچ داری؟ بعدشم خودش میدونست من متاهلم

خب  اول   بسم الله   فوری  پیشنهاد که نمیده  کم کم   وارد میشه      حس میکنم   بین 20 تا 25 خیلی   نپخته و    ساده ای عزیزم  مردها  گرگن

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
چطوری پخته بشین خواهر؟

چطوری نداره  یعنی    سنش کمه  خامه  کم تحربه هست دیگه پرسیدن نداره گلم

چطوری نداره یعنی سنش کمه خامه کم تحربه هست دیگه پرسیدن نداره گلم

منظورم این بود چطور پخته و باتجربه بشیم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️کتاب بخونیم یا تو کارش باشیم؟؟؟؟

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

خب اول بسم الله فوری پیشنهاد که نمیده کم کم وارد میشه حس میکنم بین 20 تا 25 خیلی ن ...

اکثر مردا اول بسم الله پیشنهاد میدن یا حداقل پیشنهاد دوستی

باهام خیلی محترمانه چت کرد فقط نمیدونم چرا گفته مجردم با اینکه خودمم متاهلم

متاسفانه بله پیام دادم حتی حدود ۲ ساعت باهم چت کردیم اون میگفت شوهر من اینکاره نیست من از چشم هامم ب ...

شک انداختی تو زندگیش

خودت با ده تا اکانت به شوهرش پیام دادی

بعد رفتی گفتی اینو گفته

عجب آدمهایی پیدا میشه

شما برکشتی بزنش همه جیزو گفتی پیش خودت نگفتی شاید اختلاف افتاد بینشون

زنش میگه من بهش اعتماد دارم مشکلی ندارم 

آخه مرده بهم میگفت پیام هاتونو پاک کنید

اکثر مردا اول بسم الله پیشنهاد میدن یا حداقل پیشنهاد دوستیباهام خیلی محترمانه چت کرد فقط نمیدونم چرا ...

بعضی ها   از رو سیاست میان جلو      فوری پیشنهاد نمیدن   چرا  بگه  مجردم این کافی نی برا شما  بفهمی  قصدش چیه

شک انداختی تو زندگیشخودت با ده تا اکانت به شوهرش پیام دادیبعد رفتی گفتی اینو گفتهعجب آدمهایی پیدا می ...

من اصلا بع شوهرش پیام ندادم گفتم لایک و فالو میکردم اولین پیام رو خودس داد