2777
2789
عنوان

راننده اسنپ این جمله رو بزرگ نوشته بود چسبونده بود پشت صندلی

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی باهاش مشکل  داشته نوشته چسبونده اونجا. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
من یبار همچین چیزی چسبوندم به صندلی راننده پس ممکنه کار خودش نباشه سخت نگیرید

این قضیه مال سر شب بود من  هیچ کاری نکردم هنوز و چون ادرس منزلمونو داره راستش شک دارم که گزارش بزنم یا نه .راننده بسیار مودب بود ولی این نوشته حس خوبی بهم نداد مخصوصا که بچم تمام مدت حواسش به اون جمله بود خداروشکر هنوز چیزی بلد نیست که بخواد فکرش به جای دیگه بره اما خب طی مسیر استرس داشتم

مهربون باشیم☺️
این قضیه مال سر شب بود من هیچ کاری نکردم هنوز و چون ادرس منزلمونو داره راستش شک دارم که گزارش بزنم ...

خب اگه رفتار بدی نداشه بیا قضاوت نکنیم شاید یه برادری به قصد شوخی چسبونده منم که الان میبینم واقعا کار اشتباهی کردم و واقعا شرمندم

من یبار همچین چیزی چسبوندم به صندلی راننده پس ممکنه کار خودش نباشه سخت نگیرید

هدفت چی بود؟

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
خب اگه رفتار بدی نداشه بیا قضاوت نکنیم شاید یه برادری به قصد شوخی چسبونده منم که الان میبینم واقعا ک ...

تاپیک زدم اصلا ببینم شاید معنی بدی نداره یه لفظ یا جمله جدیده مث رل و اکس و این چیزا که ما قدیمیا بلد نیستیم

مهربون باشیم☺️