2777
2789

سالاد ماکارانی چندین برابر سالم تر از ابگوشت

انواع فست فود چندیدن برابر سالم تر از کله پاچه!!!!!!

همیشه چربی های حیوانی از روغن های گیاه مضر تر و کشنده ترن

و تمام روغن های مایع گیاهین

چندتاشم شما بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدیمیا همشون سالم و سرپان یسره روغن حیوانی و لبنیات محلی و ابگوشت و کله پاچه و.. خوردن بابابزرگ من ۹۰ سالش بود دندوناش سالم تو دهنش بود هیچجاییشم درد نمیکرد 

ماها که از این پاستوریزه ها و روغنای بسته بندی استفاده میکنیم به سی نرسیده فرسوده شدیم

🤍🌱
قدیمیا همشون سالم و سرپان یسره روغن حیوانی و لبنیات محلی و ابگوشت و کله پاچه و.. خوردن بابابزرگ من ۹ ...

دقیقا بابابزرگ منم همینطور تازه تریاکم میکشید😂آخرشم براثر کهولت سن فوت شد تا اخرین لحظه سالم و سرپا بود

وای اینو به مامانم نشون بدمممم🤣🤣❤️❤️ خیلییی سالاد ماکارونی دوست دارم ولی درست نمیکنه برام میگه همش ...

سالاد ماکارانی خیلی فواید داره اگه خیار شور توش کم باشه و سس کم بزنی بجاش از ماست یونانی در کنار سس و ابلیمو و یه کوچولو عسل استفاده کنی

همون مزه رو میده حتی بهتره

با مرغم درست شه البته

کاملا سالم میشه اینطوری

ولی چربی کله پاچه طبیعیه چربی سس مصنوعی راستش نتونستم قبول کنم متن رو

ربطی به طبیعی بودنش نداره چربی سسم گیاهیه میشه سس رو کمم کرد حتی بجاش ماست یونانی زد

و کله پاچه از هر دیدی بسیار مضره بخصوص برای قلب