2777
2789
خودش دختر داره؟به خاطر جنسیت نیس این رفتارا؟خیلیا سر جنسیت حسودی میکنن

انفاقا از هردوتاش داره از روز اول نشسته میگه کسی نمیتونه پسر بیاره مث من …انگار من خیلی جمسیت برام مهمه اصلا من حرف جنسیتو نزدم 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

بحث ویار جدا بله همه بارداری یکسانی ندارن ولی سه ماه اول خطرناکه اگر خدایی نکرده اتفاقی میفتاد همین ...

بله بهتره نگیم ولی یه موقعه ای آدم تو شرایطی قرار میگیره که قیافش بیداد میکنه که بارداره

اوکی! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بهتره نگیم ولی یه موقعه ای آدم تو شرایطی قرار میگیره که قیافش بیداد میکنه که باردارهاوکی!

من نگفته بودم اول اولش همه میگفتن بارداری الانم خیلیا نمیدونن هی میگن بارداری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

ربطشو متوجه نشدم بانو

خاله زنک بازی

بچه دست آورده 

حالا که نمیخوام بچه بیارن، رفتن عمل کردن که حرفشون تو فامیل رو زبون باشه و مرکز توجه باشن، منظور اینه

طرفدار حق و عقلانیت💙 

من اصلاا اهمیت نمیدم ولی میگم چطور ی ادم ک ۲۴ ساعت با من هم حرف بوده الان ی تبریک ساده نگفت و فقط طع ...

اصلا و ابدا از جاری توقع تبریک نداشته باش!اصلاااااا.

جاری خر کیه!!!(ببخشیدا).

ادم مریضیه که با طعنه حرف میزنه.اصلا تحویل نگیر.

فقط چهار قل و ایت الکرسی یادت نره.

من از چشم بد خیلی میترسم.

انفاقا از هردوتاش داره از روز اول نشسته میگه کسی نمیتونه پسر بیاره مث من …انگار من خیلی جمسیت برام م ...

میترسه پسر بیاری 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

حرص نخور.جاری من بچه دار نمیشه کلا رابطش با من قطع کرده

ناراحتم از اینکه ی سریا اون طرفو ندیدن حرفاشو نشنیدن اینقدر قضاوت میکنن منو ادم بده ماجرا میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله حاملگی آرومی داشته باشی چون می گی هر روز کنارت بوده شاید ناراحته خودت بهش نگفتی 

در هر حال اگه برات مهمه زنگ بزن ازش بپرس با جویای احوالش باش یا بگو راهنماییت کنه 

در کل خودت درگیر آدما نکن

ناراحتم از اینکه ی سریا اون طرفو ندیدن حرفاشو نشنیدن اینقدر قضاوت میکنن منو ادم بده ماجرا میکنن

نگران نباش حسادته.دلشون میخاد بچه خودشون عزیز دردونه باشه.جاری من بغیر شوهرم و مادرشوهرم باکسی رفت امد نداره

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اصلا و ابدا از جاری توقع تبریک نداشته باش!اصلاااااا.جاری خر کیه!!!(ببخشیدا).ادم مریضیه که با طعنه حر ...

باشه عزیزم ممنونم

من ک اصلا توقع ندارم ولی خیلی تعجب میکنم

کاش اصلا اینجا مطرح نکرده بودم ی سریا با حرفاشون ادمو عذاب میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله حاملگی آرومی داشته باشی چون می گی هر روز کنارت بوده شاید ناراحته خودت بهش نگفتی در هر حال اگ ...

ن اصلا مهم نیست … نه حتی موقع عروسیمم نیومد دیدنم منم توقعی از همچین ادمایی ندارم عزیزم فقط تعجب میکنم ازشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر یکی پیدا شد حرف منو بفهمه

آره‌ گلم من میفهمم ، دقیقا مامانم گفت چون دیگه نمیتونن بچه بیارن از شوهرشون پول کندن که به خودشون برسن 

حالا انگار چه فرقی برا من داشت رفتن بینی هاشون عمل کردن به فاصله کم ها یعنی با هم دیگه هم رقابت داشتن ، ولی هر کاری کنن به من نمیرسن 

تو هم اعتماد به نفس داشته باش و برات مهم نباشه ، چیزی هم آورد اصلا نخوریا بگو دستت درد نکنه ولی ویار دارم یا معده درد دارم حالا دور از جونت 

آدم حسود زیاده  ولی تو کاریت نباشه چون چیزی بگی به خودت انگ حسودی و حساس بودن میزنن ولش کن ، به فکر نی نی نازت باش انشالله هر دومون به سلامت زایمان کنیم و خانواده خوب و سالم خودمون رو داشته باشیم هر کسی هم میخواد حسادت کنه بکنه ولش کن بذار بسوزه ، فکر و استرس برا نی نی خوب نیست