2777
2789
من تموم اول بسمه الله همه فهمیدن چون به شدت بد ویاررر. بودم خب اونی که ویار نداره میتونه راحت مخفی ...

من ویار داشتم و مخفی کردم 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خمه بارداری شون مثل هم نیسمن که همون اول بسمه رد میدم از پس که بالا میارم و حااالت تهوع

بحث ویار جدا 

بله همه بارداری یکسانی ندارن 

ولی سه ماه اول خطرناکه 

اگر خدایی نکرده اتفاقی میفتاد همین جاری شاید تیکه هاش شروع می‌شد 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

نه جرم نیست صرفا نوشتم لازم نیست 😊حالا اگه میخوای میتونی تو هم جواب بدی بهش ولی سعی کن برات مهم نبا ...

اتفاقا همین کارو کردم

ولی از ا‌دمایی که میگن ن همچین نیست اون خودش حتما یچیشه 

اینقدر مطمعنن ناراحت میشم

چون تو شرایط نیستن چون حرف نشنیدن چون ندیدن

واقعااا نمیدونم چی بگم

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

گلم جاریای من تا فهمیدن من باردارم چون خودشون دیگه نمیخواستن بازم بچه بیارن و به سختی بیوفتن رفتن هر کدوم ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون واسه بدنشون پول خرج کردن عمل کردن ، ذات جاری همین رقابت و ایناست ولش کن به فکر بچه ات باش 

من ویار داشتم و مخفی کردم

تو یه ساختمون بودی باهاشون

خب خیلی فرق داره که همدیگه رو هر چن وقت یه بار میبینید 

و اما در مورد. ویار که تا ۹ ماهی گوشت بدم می اومد 

حتی تو اتاق عمل که سز بودم بوی قرمه سبزی اومد و اوق زدم

هر دو روز فقط یه بار نهایت دوبار خیییییلی کم غذا لب میزدم 

از حرفاش و طعنشه هاشببخشید ک شما هیچوقت همچین مشکلی نداشتین

عزیزم مهم نیست.تو اهمیت نده.ولی واسه بچه ت چهار قل و ایت الکرسی زیاد بخون(چشم دنبال بچه ت نباشه) .

اون ممکنه تو خیال خودش با خودش اینطور فکر کنه که مادرشوهرتون شما رو بیشتر تحویل میگیره یا بگیره(سر جریان بارداری) یا اینکه  فکر کنه. با حضور نوه ی جدید (خونوادع ی شوهرت)بچه هاشو زیاد تحویل نگیرن.

تو به قهرش یا بی محلی هاش اصلا اهمیت نده.

فقط به کوچولوت فکر کن.

ما مسئول افکار مریض دیگران نیستیم.

متاسفانه اسی راست میگه الان همه متاهل ها حسود هستن تجرد خیلی خوبه چون نمیدونید زاییدن چ حسادتهایی از ...

خداروشکر یکی حرف منو فهمید

واقعاا خیلی ناراحت شدم ک من اومدم اینجا راستشو میگم میگن ن اون حق داره فلان

چجوری اینقد مطمعنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

اتفاقا همین کارو کردمولی از ا‌دمایی که میگن ن همچین نیست اون خودش حتما یچیشه اینقدر مطمعنن ناراحت می ...

خودش دختر داره؟به خاطر جنسیت نیس این رفتارا؟

خیلیا سر جنسیت حسودی میکنن

گلم جاریای من تا فهمیدن من باردارم چون خودشون دیگه نمیخواستن بازم بچه بیارن و به سختی بیوفتن رفتن هر ...

خداروشکر یکی پیدا شد حرف منو بفهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم مهم نیست.تو اهمیت نده.ولی واسه بچه ت چهار قل و ایت الکرسی زیاد بخون(چشم دنبال بچه ت نباشه) .او ...

من اصلاا اهمیت نمیدم ولی میگم چطور ی ادم ک ۲۴ ساعت با من هم حرف بوده الان ی تبریک ساده نگفت و فقط طعنه میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40