2777
2789
حرف زدنشو ببین!!! ببین چقدرررر سطح این آدم پایینه!!!.جاریت کلا خله!

منم همینو میگم

اینجا ی سریا ریختن رو سرم

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

آره‌ گلم من میفهمم ، دقیقا مامانم گفت چون دیگه نمیتونن بچه بیارن از شوهرشون پول کندن که به خودشون بر ...

ممنون عزیزدلم انشاالله سلامت باشی و در پناه خدا❤️❤️❤️❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزم ممنونممن ک اصلا توقع ندارم ولی خیلی تعجب میکنمکاش اصلا اینجا مطرح نکرده بودم ی سریا با حر ...

ادمها متفاوتن.دیدگاهها متفاوته.

ولی در کل جاریت آدم نرمالی نیست.از ادم روانی دور باش وگرنه با چرت و پرت گفتن هاش اذیتت میکنه.

اونم همینه میخواد.میخواد با روانت بازی کنه.

ادمها متفاوتن.دیدگاهها متفاوته.ولی در کل جاریت آدم نرمالی نیست.از ادم روانی دور باش وگرنه با چرت و پ ...

بله منم همین میگم 

میگم نرمال نیست این ادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انفاقا از هردوتاش داره از روز اول نشسته میگه کسی نمیتونه پسر بیاره مث من …انگار من خیلی جمسیت برام م ...

وای جاری منم یهو گفت فلانی میگه بچه بیار آخه یهو دیدی زد دوباره دوقلو شد ، دوقلو پسر بعد دیگه دست از یقه ام نمی‌کشید هی میگید پسر بیار برامون 😳😳😳😳یعنی من اینطوری بودم تو ذهنم میگفتم خدایا چه افکاری داره این حالا مادر خودش ۸ تا دختر داره ها ، ماهم پسر زیاد داریم تو خانواده برامون دختر پسر فرقی نداره 

خودش مستقیم کفته به خاطر بارداری ازتون ناراحته؟ چرا این فکرو میکنید؟ جاریتون بچه هم نداشت حق نداشتید ...

نه عزیز الکی نمیگه

من باردار بودم ب کسی نگفته بودم هنوز

جاریم زنگ زد شروع کرد نالیدن از مادرشوهر

که اره امده خونمون دعا انداخته

گفت میترسم خونه بمونم میشه بیام پیشت؟ 

گفتم راستش خیلی ناراحت شدم برات اما خودت میدونی شوهرت اخلاق نداره الان بیای اینجا فکر میکنه من پرت کردم 

بری خونه مامانت بهتره

گفت اخه تو مومنی یه قرانی چیزی میخونی اروم میشم

گفتم ببین اگه باردار نبودم قبولت میکردم

تو این شرایط دنبال درد سر نمیگردم

یهو ساکت شد

فک کردم صدا قطع شده

یهو کلا ورقش برگشت 

انگار اصلا قضیه مادرشوهرو فراموش کرد

نمیدونی با چه لحنی تلفن را قطع کرد

و فقط فکر و ذکرش شد بارداری من

شوهرش اومده بود نشسته بود گفته بود زهرا( من) از حسودیش که بچه من خوشگله رفتی زودی حامله شده خدا بچه مثل من بهش بده

برادر شوهرم زنگ زد به شوهرم که اره زنت همش دنبال تقلید از ماست😐😐😐😐😐😐

شوهرمم عصبانی شده بود گفته بود زنت اصلا زنگ زده که اینارابگه

گفته نه بابا زن من اصلا اهل این حرفا نیست!!! 

عاقا یهو رابطش با مادرشوهرم اینا خوب شد و با من شد یه ادم دیگه

موقع زایمانم برداشت بردشون مسافرت که نیان دیدنم

ادمی که تا دهاتم با مادرشوهرم نمیرفت… 

بردشون کیش🙄

هرکس میومد دیدنم  میگفت پس خانواده شوهرت کجان؟!؟! 

دو هفته خرجشونو اونجا داد که زایمان من نیان! 

پس بدونید ادمهای بدذات زیادن

شکر خدا به پست شما نخوردن

برا ما دعا کنید

عزیزدلم اصلا خودت رو ناراحت نکن من ۵ماهم بود که به خانواده شوهرم و بقیه گفتم که باردارم وای ی طعنه های میزدن بیا و ببین همین جاری که مثلا خودش رو عین خواهر میدونه واسم، بعد دوماه بهم خبر دادن که بارداره که ی بنده خدایی از اقوام جاریم بهم زنگ زد گفت سمیرا باهات مسابقه گذاشته مث اینکه پشت سرم گفته بودن چرا اون بچه بیاره من نیارم حالا خودت فک کن 

وای جاری منم یهو گفت فلانی میگه بچه بیار آخه یهو دیدی زد دوباره دوقلو شد ، دوقلو پسر بعد دیگه دست از ...

اینااا واقعااا نرمال نیستن بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیز الکی نمیگهمن باردار بودم ب کسی نگفته بودم هنوزجاریم زنگ زد شروع کرد نالیدن از مادرشوهرکه اره ...

وای وااای آخ از دست همچین زنایی باید بگممم من دور برم پر از همچین ا‌دمایی هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزدلم اصلا خودت رو ناراحت نکن من ۵ماهم بود که به خانواده شوهرم و بقیه گفتم که باردارم وای ی طعنه ه ...

واااای حرف دلمووو زدی منم همینم … خیلی ناراحت میشم بعضیا ندیدن قضاوت میکنن منو میکنن ادم بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستای خوبم تاپیکو قفل میکنم

خلاصه من زندگی خودمو گفتم شاید هنوز ی سریا تو شرایطش قرار نگرفتن 

امیدوارم همیشه دلتون خوش باشه عزیزا❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40