2777
2789
خودش مستقیم کفته به خاطر بارداری ازتون ناراحته؟ چرا این فکرو میکنید؟ جاریتون بچه هم نداشت حق نداشتید ...

عزیزم کسی ک متوجه بارداری میشه میشینه با دلی پر میگه من بچهام اینجور بودن فلان بودن کسی نمیتونه مثل من بچه بیاره بنظرتون نرماله؟؟؟؟

ترجیح بدین با افرادی مثل ایشون باشید پس

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها شما درست میگی هرجاری باردار میشه این همین کارا میکنه بعدشم کسی هرروز پیش من بوده الان دوماهه ن ز ...

شما چرا فوری به ایشون اطلاع میدی که بارداری؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

شما چرا فوری به ایشون اطلاع میدی که بارداری؟

من نگفتم خانواده شوهرم گفتن بدون اطلاع من

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

انگار یخورده افکار پارانویید داریعادیه تو بارداری ولش کن

ببخشید منو ب بزرگی خودتون بابت افکارم … امیدوارم هیچوقت دچار این موضوع نشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من نگفتم خانواده شوهرم گفتن بدون اطلاع من

شما خودت به خانواده شوهرت وقتی تازه دوماهه هستی اطلاع میدی؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

عزیزم کسی ک متوجه بارداری میشه میشینه با دلی پر میگه من بچهام اینجور بودن فلان بودن کسی نمیتونه مثل ...

نه من وقتم اینقدر پره که نمیتونم با ادمای متوهم توطئه یا متوقع یا کسانی که الکی با کسی بد میشن  دوستی کنم یا نشست و برخاست کنم.

ریپت را نمیخونم و جوابت را نمیدم، چون بارداری دیگه این بحثو کش نمیدم.

داری بچه دار میشی توقعت را بیار پایین و اینقدر وقتت را با کار خوب پر کن که این فکرها را در رابطه با کسی نکنی

شما خودت به خانواده شوهرت وقتی تازه دوماهه هستی اطلاع میدی؟

من ب مادرشوهرم تنها از همون موقع ک رفتم سونو قلب گفتم اونم ب همه گفته بدون اطلاع من

الان این خیلی مهمه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ب مادرشوهرم تنها از همون موقع ک رفتم سونو قلب گفتم اونم ب همه گفته بدون اطلاع منالان این خیلی مهم ...

بله مهمه 

لطفا گارد نگیرید 

لازم نیست وقتی زیر ۴ یا۵ ماه هستی کسی بدونه شما باردار هستید 

سه ماه اول خطرناکه ،این سه ماه رو رد می‌کردید بعد اطلاع می‌دادید 

حالا جاری بر فرض اینکه به دلیل بارداری شما ناراحت شده 

مشکل خودشه 

شما اصلا واکنش نشون ندین

بله مهمه لطفا گارد نگیرید لازم نیست وقتی زیر ۴ یا۵ ماه هستی کسی بدونه شما باردار هستید سه ماه اول خط ...

من واکنش نشون ندادم

بعدشم شاید یکی بخواد از اولش بقیه بدونن جرمه؟؟؟من اینقدر بدحالم جایی نمیتونم برم میتونستم تا پنج ماه نگم!؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من واکنش نشون ندادمبعدشم شاید یکی بخواد از اولش بقیه بدونن جرمه؟؟؟من اینقدر بدحالم جایی نمیتونم برم ...

نه جرم نیست 

صرفا نوشتم لازم نیست 😊

حالا اگه میخوای میتونی تو هم جواب بدی بهش 

ولی سعی کن برات مهم نباشه رفتاراش 

یه مدت از دایره افراد در ارتباط حذفش کنی عادت میکنی

از کوجااااا اینقدر مطمئنی که حسودی کرده

از حرفاش و طعنشه هاش

ببخشید ک شما هیچوقت همچین مشکلی نداشتین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من واکنش نشون ندادمبعدشم شاید یکی بخواد از اولش بقیه بدونن جرمه؟؟؟من اینقدر بدحالم جایی نمیتونم برم ...

من تموم اول بسمه الله همه فهمیدن چون به شدت بد ویاررر.  بودم 

خب اونی که ویار نداره میتونه راحت مخفی کنه

من تموم اول بسمه الله همه فهمیدن چون به شدت بد ویاررر. بودم خب اونی که ویار نداره میتونه راحت مخفی ...

خب منم بدحال بودم تهوع شدید درد چجوری میتونستم نگم اخه

1
5
10
15
20
25
30
35
40