2777
2789
وااااااای گیسو جون اینقد عذابم نده تو رو خدا 😂 تابستون هم بدی داره دیگه  خیلی گرمه می ترسم ن ...

اتفاقا امسالم خیلی گرمه😥😥🤔نی نیت هیچیش نمیشه که..فقط خودت میپزی😁😁مدام جلو کولر باش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم ۱۹ هفته و ۴ روزم. 

بچه ها شما حرکات نی نی رو دائم حس میکنید؟ پس چرا من روزی یکی دوبار فقط حسش میکنم؟

تازه سه چهار روزه شروع شده.‌خیلی دیر شروع شد.میشه بگید شما اولاش چطوری بودین؟

❤️❤️خدایا ،تو بهترینی❤️❤️دوس جونا لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم بفرستید. 💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا امسالم خیلی گرمه😥😥🤔نی نیت هیچیش نمیشه که..فقط خودت میپزی😁😁مدام جلو کولر باش

هووووف 😥

پس امسال تابستون فک کنم شوهرم بشه خانوم خونه 😂😂

همتون رو دوست دارم :)                          
منم ۱۹ هفته و ۴ روزم.  بچه ها شما حرکات نی نی رو دائم حس میکنید؟ پس چرا من روزی یکی دوبار فقط ...

من مثل توام

فقط صبحها اونم اگر دسشویی داشته باشم و مثانه م پر باشه یه کوچولو میاد بالا

کدوم سمتته؟

من مثل توام فقط صبحها اونم اگر دسشویی داشته باشم و مثانه م پر باشه یه کوچولو میاد بالا کدوم سمتته؟

سمت چپ پایین زیر ناف. کی میاد بالا پس ؟ کی حرکاتشون زیاد میشه میدونی؟

نمی دونم جیگر منم مثل تو باید بزرگتر شه فقط یه سوال راسته میگن سمت چپ دختره؟

مال من که دخملیه. شما کدوم سمتته؟ جنسیتش چیه؟