2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم؟ 

عزیزم من از اول مثبت شدن بی بی چک افتادم تو خونریزی بخاطر هماتوم و استراحت مطلق شدم...بعد خونریزیم با کلی قرص و دارو قطع شد اومدم نفس راحت بکشم آزمایش غربالگریم مشکوک شد..فرستادنم آزمایش سل فری واسه بررسی بیشتر..۱۶ روز زول کشبد تا جواب بیاد...مردم تو اون ۱۶ روز...گفتم دیگه تموم شد اومدم نفسی بکشم رفتم سونو دیدم انگار نارسایی رحم دارم...فرستادنم سونو واژینال..دیدم بعله نارسایی دارم و سرویکسم کوتاه شده..گفتم دیگه نمیشه سرکلاژ کنی وقتش گذشته باید استراحت مطلق کنی تا روزی که رایمان کنی با آمپول و قرص و دارو..اونجا دیگه خورد شدم داغون...گفتن هر لحظه امکان داره رحم باز بشه و بچه متولد بشه و....

خلاصه که الانم استراحت مطلقم..ولی امیدم به خداست...خدایی که مشکلات و گذاشت سرراهم ولی بعدش نجاتم داد...آرزوم اینه دخترمو به موقع و سلامت بذاره تو بغلم😍😍😍خدا نصیب هیچ کس نکنه این مدل بارداری رو😘😘

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من ای وی افی هستم .. برای جلوگیری از سقط ۳ ماه آمپول پروژسترون زدم ..بعدش قرص دوفاستون تا الان دارم ...

انشالله خدا نی نیتو حفظ کنه😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
برا من کلا وسطه😂خودشو پهن کرده😍ولی امروز رفته پهلوی راستم 

ای جونم فداش😍😍

خونه مامانتی یا خونه خودت؟

از دوماهگی خونه مامانم هستم...قرار شد بعد از تعطیلات با هزار امیدو ادروم برگردم پیش همسر و زندگیم..که کلا کنسل شد..و تا زایمان اینجام😘

خوش بحالتون کم مونده نی نیتون بیاد من باید خیلی صبر کنم 😣

وااای منم تیکرارو میبینم حسرت میخورم همش 😆😆😆

از دوماهگی خونه مامانم هستم...قرار شد بعد از تعطیلات با هزار امیدو ادروم برگردم پیش همسر و زندگیم..ک ...

اخی ایشالا ک زودتر بگذره منم تا ۴ماه خونه مامانم بودم الان هفته ۲۹م ایشالا بچه هامون سالم دنیا بیان و ب موقع

خدایا مواظب نی نی م باش🙄🙄
عزیزم من از اول مثبت شدن بی بی چک افتادم تو خونریزی بخاطر هماتوم و استراحت مطلق شدم...بعد خونریزیم ب ...

اخی الهی ... منم خیلی اذیت شدم ..ای وی اف کردم از زوز اول استراحت مطلقی بودم .. دو قلو بودن ..۳ ماهگی یکیشون قلبش وایستاد ..هنوزم تو شکممه ..بعد یهو گفتن مشکوک به vdrl هست آزمایشم ..۱۵ روز طول کشید تا جواب دادن که نه مشکبی نیست .. واقعا روزهای بدی بود .. به خاطر داروهایی که میخورم اعصابم داغونه .. امیدوارم تو هم بارداریت دیگه خوب پیش بره .. ..منم نا امیدم یه کم ..ولی توکلم به خداست