2777
2789
میتونی کیک بپزی یا بخری و خجالت زدش کنی😊من اوایل همسرم اهل تولد و اینا نبود اما من براش هرسال میگرف ...

منم دقیقا مثل شما.عزیزم کادو بگیر ک خجالت بکشه اگه نکشید دیگه دفعه های بعدی کادو نگیر

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
شوهر من كه انقدر پر رو هست كه با پول خودم ميخوام يه چيز برا خودم بگيرم زورش مياد  يه عينك ديده ...

بخر هر چی دلت خواست برای پول خودت بخر

من براش وام گرفتم قسط نمیداد یه مدت پول نداشتم یه لباس مناسب بخرم برای خودم اونوقت اون ب فکر کت و شلوار جدید بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقایون کمتر ب این چیزا اهمیت میدن اگه تو هم اهمیت ندی ک دیگه چیزی نمیمونه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بخر هر چی دلت خواست برای پول خودت بخر من براش وام گرفتم قسط نمیداد یه مدت پول نداشتم یه لباس مناسب ...

همينه ديگه هر چي كم توقع باشي احترامت كمتره 

مردا كه فقط بفكر خودشونن

خدا جون میشه محکم بغلم کنی تا یه دل سیر تو بغلت گریه کنم.....

خب چرا خودت مجبورش نمیکنی برات کادو بگیره. مثلا خودم روز زن صبح زود بیدارش کردم گفتم امروز زنه زود تبریک بگو بوسم کن. بعد ماچ و تبریک  گفتم کادوم چی میشه گفت هروقت بیدار شدم میدم البته شوهر من اهل خرید رفتن نیست تو این 4_5 سال فقط یکبار ولنتاین کادو گرفته. بیشتر نقدی پول بهم میده هرچی خواستم میگیرم.

دیروزم که شوهرم از سرکار اومد همینکارو کرد. گفت تلویزیون داره میگه روز مرد، بعدشم صورتشو آوارد جلو خخخخ من براش کادو گرفته بودم یک ساعت بعدش دادم سوپرایز شه. 

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
عزیزم حداقل یه شاخه گل و شیرینی بخر... اون بیچاره هم دلش به این چیزا خوش بشه

البته چون باردار شدم ناخواسته با هام سر سنگینه واسه همین نمیخوام خیلی محلش بدم که پررو بشه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
خب چرا خودت مجبورش نمیکنی برات کادو بگیره. مثلا خودم روز زن صبح زود بیدارش کردم گفتم امروز زنه زود ت ...

روز تولدم ناراحت بودیم از هم گفت هیچ‌وقت بهت تبریک نمیگم

روز زن هم تو یه جمع نشسته بودیم زن داییم گفت دوماداش چی طلا خریدن برای زناشون به روی خودشم نیاورد  

من چون خودم شاغلم متاسفانه غرور دارم و نمیتونم برای خرید چیزی بهش پیله کنم اگه دستم برسه خودم میخرم ...

منم شاغلم عزیزم. ولی از اول بهش فهموندم که پول خودمو برای خودم دارم پس انداز میکنم. تو خونه گاهی که میدونم چیزی لازمه و شوهرم فعلا نداره خرج میکنم خیلی کم.

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
البته چون باردار شدم ناخواسته با هام سر سنگینه واسه همین نمیخوام خیلی محلش بدم که پررو بشه 

یعنی چون باردار شدی با شما سرسنگینه؟؟؟؟؟؟؟؟

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت

به نظرم کادوتو بده. خواستی کیک هم بگیر. خواستی خانوادشم دعوت کن یا چند نفر که دوست داره پیششون پز بده. شوهرت حتما یکجایی جبران میکنه

یعنی چون باردار شدی با شما سرسنگینه؟؟؟؟؟؟؟؟

اره میگه مواطب نبودی به خدا دور و زمونه عوض شده عشق و حالش مااونه مواظبت کردن و قرص خوردن کار من 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

آره خوب حق داری ناراحت بشی... اما چون خودش داره به روز مرد اشاره میکنه یعنی اینکه ته دلش توجه و محبت تو رو لازم داره

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊