2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم باید ازش طلاق بگیری قبول میکنی     خب خودت ببرش بیرون بگو بریم کادوی منو بخریم!یا از ...

آره این خیلی جواب میده شوهر منم چیزی برام نمیخرید برا تولد یا روز زن ولی امسال از قبل هی گفتم برا تولدم اینو بخر هی گفتم و گفتم و برا تولدم همون چیزو خرید

کادو بگیرید حتما

آقایون شاید یادشون بره و خیلی به جزئیات فکر نمیکنن

ولی خانوما که براشون مهمه چرا بخوان تلافی کنن ؟

لااقل یه نهار عالی درست کنید و یادآور بشین که امروز روز مرد هست و تبریک بگین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ////////////////////////////////// خدا حافظ همگی ، خدا حافظ نی نی سایت 

میتونی کیک بپزی یا بخری و خجالت زدش کنی😊من اوایل همسرم اهل تولد و اینا نبود اما من براش هرسال میگرفتم روز مرد میگرفتم بعد یکی دوسال اوهم شد عین خودم الان واسه تولدم سورپرایزم میکنه کادو کیک و ...

باید براش ی جشن سورپرایزکننده کوچیک بگیری و خوشحالش کنی  ک اونم از شما  یاد بگیره، مردا طفلیا انقد درگیری ذهنی دارن ک دیگه این چیزا رو فراموش می کنن ،به اصل زندگی فک کن نه فرعیاتش

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت

زهر مار هم زیادشه

روز زن به نامزدم می گم چرا نه تبریک گفتی نه کادو خریدی می گه شما هنوز دختری عزیزم، عبضیه عبضی

روز تولدمم که یادش رفت تبریک بگه 

منم دارم براش نه روز مرد تبریک می گم بهش نه تولدش که ۱۰ ، ۱۵ روز دیگه است

البته بنده خدا برا ولنتاین سنگ تموم گذاشت و سورپرایزم کرد

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن
میتونی کیک بپزی یا بخری و خجالت زدش کنی😊من اوایل همسرم اهل تولد و اینا نبود اما من براش هرسال میگرف ...

افرین دقیقا  کار بسیار خوبی کردی

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت

شوهر من كه انقدر پر رو هست كه با پول خودم ميخوام يه چيز برا خودم بگيرم زورش مياد 

يه عينك ديده بودم خيلي خوشم اومد 

گفتم بخرم نذاشت گفت گرونه 

پيش خودم فكر كردم شايد برا تولدم بخره 

ولي زهي خيال باطل

خدا جون میشه محکم بغلم کنی تا یه دل سیر تو بغلت گریه کنم.....

من شوهرم تولدو عید و روز زن و کادو چشم روشنی واسه زایمانمو همه رو باهم یکی کرد و ی گردنبند خرید ولی من واسه هر مناسبت براش کادو گرفتم ک مثلا یاد بگیره و خجالت بکشه و جبران کنه ولی نه اردیبهشتم سالگرد ازدواجمونه تصمیم گرفتم دیگه براش کاری نکنم خیلی از دستش ناراحتم 

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون
من شوهرم سه روزه میگه روز مرده منم میگم ا چه خوب خخخخ با اینکه روززن رو بهم کادو داد ولی هنوز من هیچ ...

عزیزم حداقل یه شاخه گل و شیرینی بخر... اون بیچاره هم دلش به این چیزا خوش بشه

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊