2777
2789
عنوان

ازین که جدا شدین راضی هستین ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 2807 بازدید | 111 پست
من جدا نشدم اما سه ماه همسرم گذاشته رفته به خاطر اذیتای خانوادم اما دوست عزیزم بدون هیییییچ کس شوهرت ...

اذیتای خانوادت چی بودن؟؟ببخشی میپرسپ چون منم همسرم و خانوادم لجننن 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم یهویی این جوری شده هر چی باهاش حرف میزنم باز سر یه هفته یادش میره

باز خوبه هرچند وقت یبار یه ارتباطی شکل میگیره همین نگه میداره زندگیو... حتما پیگیرباش که درستش کنین...زندگی من امیدی نیس بهش

وکیل گفت نداشتن رابطه جنسی شش ماه پشت سر هم و نه ماه غیر پشت سر هم دلیل خوبی برای طلاقه ، حتی در مورد طلاق از طرف زوجه که قانون سختگیره و زمانبر و اثبات داره، ولی باید همه جوانب را در نظر گرفت. اثباتش هم نمی دونم اگر وکیل هست نظر بدین لطفا، باید ناتوانی مرد اثبات بشه؟ 

وای خیلی سخته خیلی نمیتونم واضح حرف بزنم ولی من اگه نشم ا ر ض ا روانی میشم برای چی انقد سرده بهش گرم ...

درست نمیشه... اینو مطمینم .. فقط موندم این وسط که بمونم یا برم

اذیتای خانوادت چی بودن؟؟ببخشی میپرسپ چون منم همسرم و خانوادم لجننن

سر هر چی اذیت میکردن ما یه زندگی معمولی اما در از عشق داشتیم خانوادم خیلی سطح بالاتری هستن هی گیر میدادن چرا زندگیتون اینجوریه اینجوریه شوهرت پولاشو چی کار میکنه منم اخرا انقد از طرف خانوادم پر میشد ذهنم گیر میدادم بهش این یه موردش بود ولی خدا شاهده خیلی آدم خوبی بود برام الان میفهمم هیچ کس شوهرم نمیشه به معنای واقعی بی سرپرست شدم