2777
2789
عنوان

ازین که جدا شدین راضی هستین ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 111 پست
اره فهمیدممم و حتی ی مدت با مادرم قهر بودم انشاللههمسرت برگرده نمیش بهش زنگ بزمی باهم بحرفید برش گرد ...

خیلی مرد خوبیه سالم‌ترین مردی که بعد خدا بیامرزد پدرم دیدم شوهرمه چند ساله اذیتش کردن الان گذاشته رفته سه ماهه نیست هر از گاهی یه پولی میزنه فقط بهم گفت من خیلی اذیت شدم برنمی‌گردم ماشین رو بفروش بده یه جا رو رهن کن اجاره ندی هر چی التماس میکنم انگار طلسم شده برمیداره مسدود میکنه تا الان چند تا خط  ایرانسل خریدم پیام دادم تا میخونه برمیداره مسدود میکنه 

خیلی مرد خوبیه سالم‌ترین مردی که بعد خدا بیامرزد پدرم دیدم شوهرمه چند ساله اذیتش کردن الان گذاشته رف ...

خدارحمت کنه پدرتو 

بمیرم برات میفهمم حالتو منم اینجوری شدممم خدابزرگهههه 

زن نگرفته؟؟؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارحمت کنه پدرتو بمیرم برات میفهمم حالتو منم اینجوری شدممم خدابزرگهههه زن نگرفته؟؟؟؟

خدا نکنه بمونی برام عزیزی 

خدا رفتگانتو بیامرزه

یه بار پشت تلفن قسم جون بچمونو خورد که زنی دیگه وجود نداره گفت انقد اذیتم کردین دیگه نمیخوام برگردم گفتم به خاطر دخترمون بیا گفت به وقتش میام میبینمش

خدا نکنه بمونی برام عزیزی خدا رفتگانتو بیامرزهیه بار پشت تلفن قسم جون بچمونو خورد که زنی دیگه وجود ن ...

وای من جا تو حس تنگ نفسی گرفتم منم یک بار مامانم زیر پام نشست قعهر کردم بعد افتادم غلط کردننن شوهرمم جوابم نمیدا. خداروشک. اخرش نرم شد برگشتمم 

دیگ توبه کردممم حتی بزنه لهم کنهه قهرنکنم😖😖 

ی چند روز بهش پیام زنگ ندههههه ب هیچ وجههه

بزار اروم شه بعد زنگش بزن

خاستی درخاست دوستی بده باهم بحرفیم شاید تونستم ۴ تا مشورت بدم  باشوهرت بحرفی 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
خوش به حالت کاش شوهر من اینجوری بشه کلا از کار بیافته من راحت بشم

شرایط سختیه ...فکر میکنی 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
وای من جا تو حس تنگ نفسی گرفتم منم یک بار مامانم زیر پام نشست قعهر کردم بعد افتادم غلط کردننن شوهرمم ...

سه ماه شد که نیست خیییییلی سخته شرایطم الان با یه بچه خونه پدرم اومدم تا ماشین فروش بره اثاثم تو یه واحد برادرمه به خدا انقد روزا برام سخت میگذره دارم نابود میشم خانوادم باعث بدبختیم شدن اما الان زندگی عادی خودشونو دارن

الان درخواست دوستی میدم عزیزم

سه ماه شد که نیست خیییییلی سخته شرایطم الان با یه بچه خونه پدرم اومدم تا ماشین فروش بره اثاثم تو یه ...

میدونم مثل منی منم این اتفاقا افتاد الان‌میام پیوی میگم برات