2777
2789
عنوان

ميخوام درسمو ول كنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 73 پست

حرفت درسته ولي نكته اينجاس كه من انقدر تو مسائل سطحي مثلا به اين دست نزن اين كارو نكن و...گير كردم كه به تربيت و ارامش نتونستم برسم دانشگام برام شده يه مامن براي فرار از اين شرايط 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه،تیرم به خطا میرود اما به هدر نه...
فوق ميخونم براي هر درس كلي پروژه و تمرين داريم نياز به وقت زيادي دارم  شوهرم دوس داره همه چي م ...

ای بابا، انتظارش از نظم خونه بیجاست، واسه رفتار با بچه سعی کن ببریش پیش‌یه مشاور، بچتون چند سالشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه سالشه پيش مشاور هم رفتم شوهرمم اومده پيش مشاور 

وقتي ارومه همه چي رو قبول ميكنه ولي وقتي عصباني ميشه مخش تعطيل ميشه 

امروز به بچه ميگه بميري من راحت بشم اخه اين حرفه ادم به جگر گوشش بزنه حتي تو عصبانيت؟

سه سالشه پيش مشاور هم رفتم شوهرمم اومده پيش مشاور  وقتي ارومه همه چي رو قبول ميكنه ولي وقتي عص ...

آخی عزیزم، چی بگم والا من خودم یه نمونه خیلی خفیف ترشو دارم که الان داریم باهم روش کار میکنیم و میخوایم بریم مشاور، 

نمی دونم چرا بعضی آدما تو‌عصبانیت کنترل رفتار و حرفاشون رو از دست میدن

نمي دونم مذهبي هستيد يا نه من  پزشكي خوندم رويام اين بود كه متخصص بشم تمام عمرم تو استرس و د ...

خیلی افتخارمیکنم وقتی میبینم یه نفراینقدر مصمم تصمیم ش روگرفته و موفقه ..اونقدری که خوشحال شدم نظرشمارودیدم واون دوستمون که گفته بودن دارن بابچه ی 1ساله دکترامیخونن

واقعا ادم بایدشرایط خودش رو ببینه

من سال دوم درسم  بودکه باردارشدم 

شهریور ماه سال تحصیلی شروع شد با بارداریم وماه هفتمم میرفتم سرکلاس اول اذرشد ومنم 9 ماهه(36هفته)...دردکاذب گرفتم دکترم گفت لطفابمون خونه که زایمانت سروقت خودش باشه البته که بارفت وامدماشین واستراحت بعدش تاشب مشکلی نداشت ولی من موقعیتشو نداشتم چون کارخونه بود ودرسام کلی زحمت کشیدم برای درسام...بخصوص درسای تحقیقی که کلی توی کتابخونه هاباشکم بزرگم میرفتم بماندکه رفتم مرخصی رو امضاکردم وامتحانات روندادم هیچی به هیچی...

سال96 بایه بچه ی8 ماهه دوباره رفتم سرکلاس خیلی مهم بود برام البته درسای تکراری سخت...

شرایط مهدخوب نبود...پسرم چندبار مریض شد یه سرماخوردگی دوهفتگی وتب بالای 40

3 روزبستری بیمارستان برای اسهال استفراغ...خیلی سخت گذشت سه هفته کلاس نرفتم با غیبت های قبلیم حذف درس شدم...

امسال هم هیچی....دوباره رفتم برگ مرخصی امضاکردم...

دیگه نمیدونم سال تحصیلی امسال چی میشه ولی خوشحالم...چون مطمئنم بهترین تصمیم روگرفتم...

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

من كلي مشكلات رو پشت سر گذاشتم بخاطر درس الان ترم دو هستم شوهرمم كلي همكاري كرد پسرم مهد نموند پرستار گرفتم و تو امتحانا باهام همكاري كرد ولي مشكلم همينه فقط صبرش كمه در برابر بچه

چيميشد اگر يه كم فقط يه كم پسرم از شيطنتاش كم ميشد