2777
2789
عنوان

ميخوام درسمو ول كنم😔

857 بازدید | 73 پست

يه بچه كوچيك دارم و يه دانشگاه خوب قبول شدم عاشق رشته م هستم ولي اصلا وقت نميكنم به كاراي دانشگام برسم از اون طرف شوهرم و بچم با هم نميسازن احساس ميكنم با درس خوندن من ظلم ميشه در حق بچم شيطونم هس همش دعواس خسته شدم بين دو راهي موندم😭

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه،تیرم به خطا میرود اما به هدر نه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل ازاینکه راهکار بیاد به ذهنم کنجکاو شدم رشته ودانشگاه شماچیه. .

ولی چرا نمیسازن؟

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

به هیچ‌ عنوان ، اگه نمی رسی بیش تر به خاطر برنامه نداشتنه ، مگه دانشگاه چه قدر طول می کشه ، بعدا پشیمون میشی به هیچ عنوان این کار رو نکن

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

اخه قبل اينكه قبول بشم هم مادر شادي نبودم چون بچم واقعا شيطونه و همش حرصمو در مياره 

مطمئن نيستم اگر ول كنم بتونم ارامشي تزريق كنم به خانواده

درست رو رها نکن گلم، سعی کن از یکی از نزدیکان برای بجه داری کمک بگیری، من دانشجوی دکترا هستم بچه ام هم الان یکسالشه و ماشاالله خیلی شیطنت هاش زیاد شده، از خواب خودم میزنم واسه درس خوندن، بچه ام هم خیلی به من وابسته تره نسبت به باباش، 

حیفه این همه زحمت کشیدی به ثمر برسونش

نمي دونم مذهبي هستيد يا نه

من  پزشكي خوندم

رويام اين بود كه متخصص بشم

تمام عمرم تو استرس و درس و بيمارستان و دانشگاه بودم

اما الان هفت روز فقط سركار ميرم و بيشتر خونه هستم و ارامش الانمو با هيچ چيز عوض نميكنم

اول با خودت سنگاتو وا بكن كه برا چي تو اين دنيا هستي؟؟

وظيفت چيه؟؟

خدا برا هركس يه رسالتي تو اين دنيا گذاشته قطعا

من فكر ميكنم تربيت يه بچه  اروم و ارامش خونه خيلي مهم تر از يه دانشگاه و رشته خوب خوندنه

فوق ميخونم براي هر درس كلي پروژه و تمرين داريم نياز به وقت زيادي دارم 

شوهرم دوس داره همه چي منظم و اكي باشه اندازه يه ادم چهل ساله دوس داره بچه درك داشته باشه

امروز رفتيم عيد ديدني بحم همش به چاقو دست ميزند عصباني شد گند زد به اعصاب هممووون نميفهمن جفتشون به نظرم

اخرش من گريم گرفت اونجا

منم واسه بدنیا اومدنش دو ترم مرخصی گرفتم، و خیلی اذیت نشدم، الان کارم زیاده اما اهدافم برام خیلی اهمیت دارن، و بخاطر رسیدن بهشون همه سختی هارو تحمل میکنم، 

قصد داری شاغل شی یا خانه دار؟؟؟؟ اگر خانه داری رو ترجیح میدی درس رو بذار کنار اگر نه هر جوری که هست ادامه بده. واحد کمتر وردار

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد