2777
2789
عنوان

ميخوام درسمو ول كنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 73 پست
بهه نظرم استارتر جون خودت نیاز داری یه کم نظم بدی به خودت 😊ارامشتو به دست بیاری🌸

گل گفتي 

راستش من يه اشتباهي كردم تو شيرزهي رژيم گرفتم رو اعصابم اثر گذاشت صبرم خيلي كم شد 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه،تیرم به خطا میرود اما به هدر نه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ررز پيش رفتيم يه پاساژي از قضا من حالم خيلي بد بود شوهرمم با پسرم دعوا كرده بود با هم قهر بودن اصلااااا كاري به بچه نداست منم با اون حالم با كارايي كه پسرم ميكنه واقعا ديگه نفسي نموند برام خياي ادم بايد بي معرفت باشه بچه بازياي خودشو ارجحيت بده درك شرايط 

دوست عزیز منم مثل تو هستم دانشجو دکترا یه رشته سخت یه دانشگاه دولتی شاغل هم هستم تو یه شهر زندگی میکنم تو یه شهر دیگه درس میخونم و کار میکنم هفته ای یه بار با اتوبوس چهارصد کیلومتر راه با بچه میرم و میام پدر و مادر و خواهرم ندارم شوهرمم دوشیفت سرکاره ظهرم که خونه ست حتما میخوابه دقیقا هیچکس هم درکم نمیکنه مرتب هم مهمون میاد چند روز چند روز بمونه پسرمم همش اسباب بازیاشو پخش میکنه ولی چه میشه کرد این منم که باید تغییر کنم تازه شوهرم میگه اصلا نگو خسته ام ولی این روزا میگذره درسم تموم میشه پسرمم بزرگ میشه منم یه مادر موفق میشم که این روزا رو با ارامش و برنامه ریزی مدیریت کردم

سعی کن زمان رو مدیریت کنی من بعضی وقتا میگم باید بجای بیست و چهارساعت شبانه روز واسم سی ساعت باشه اللنم کلی کار گذاشته بودم واسه تعطیلات ولی لای هیچ کتابی رو باز نکردم😔😅

سعی کن زمان رو مدیریت کنی من بعضی وقتا میگم باید بجای بیست و چهارساعت شبانه روز واسم سی ساعت باشه ال ...

دقيقااااااااااا مثل من

خیلی افتخارمیکنم وقتی میبینم یه نفراینقدر مصمم تصمیم ش روگرفته و موفقه ..اونقدری که خوشحال شدم نظرشم ...

خداروشكر كه تصميم درستي گرفتين

هميشه وقت هست برا درس خوندن هميشه

اما بچه ها ما هميشه كودكي رو تجربه نميكنن