بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمی دونم شاید من حساس بودم ولی یادمه ۵ ام دبستان همه گروه شده بودن و کلاس خصوصی می رفتن و از هم پنهون می کردن 😏 تازه وقتی سوال می کردی هم دروغ می گفتن و قسم و ... ، منم دیر رفتم تو کلاسشون برای همین تو گروه هاشون نبودم ، بابام با یکی از دبیر های خصوصی صحبت کرد منو تو اون گروهی که خیلی معروف بود بذارن خیلی اذیتم کردن جلسات اول 😔😔 داد می زدن نه نمی خوایم و ...😔😔😔 البته بعدا باهام دوست شدن و یه گروه شدیم 😔😔 ولی اون روزا برام کابوسه 😔😔 الان هم اشک تو چشمام جمع شد😔😔
دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم 🍀🍀
عزیزم ببخش ناراحتت کردم بهش فکر نکن دیگه گذشته💙 آره متاسفانه اون دروغ گفتنا و دوستتو به یه بیستو پ ...
نه عزیزم ❤️❤️ اتفاق سبک تر شدم ، می گم من اگه برگردم همین راه رو انتخاب می کنم خیلی چیز ها به شخصیتم اضافه شد ، مثلا این که اهل تلاشم یا خیلی از مسایل برام مهمه و .... ولی خب اون مدرسه ی دبستانی که می رفتم جوش خیلی بد بود
دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم 🍀🍀
صفحه اول راكه خوندم دقيقا به اين فكر افتادم كه بچه هامون چي ؟اگه بعد از چند سال به همين وضع دچار بشن
عزیزم به بچه هات درس خوندن زورکی برای یه رشته خاص رو هیچوق تحمیل نکن بزار خودش علاقشو پیدا کنه اونوقته که خودش با جدیت میره دنبالش و از زندگیشم لذت میبره