2777
2789
عنوان

یا ایتها السمپادیون بیاین با هم باشیم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 62 پست
آره واقعا بیچاره بچه های الان که از اول ابتدایی میزارنشون قلمچیو کوفتو زهرمار ....

صفحه اول راكه خوندم دقيقا به اين فكر افتادم كه بچه هامون چي ؟اگه بعد از چند سال به همين وضع دچار بشن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
عزیزم زمان ما شکوفایی ابدا نبود فقط تست و تست و تست تا پزشکی قبول شی و اگر نشی پایان زندگیته ! دقیق ...

مگه برای کدوم زمانی؟ من ۸۷ کنکور دادم، تا اون زمان که خوب بود، دانشگاه هم اکثر بچه ها سمپادی بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم شاید من حساس بودم ولی یادمه ۵ ام دبستان همه گروه شده بودن و کلاس خصوصی می رفتن و از هم پنهون می کردن 😏 تازه وقتی سوال می کردی هم دروغ می گفتن و قسم و ... ، منم دیر رفتم تو کلاسشون برای همین تو گروه هاشون نبودم ، بابام با یکی از دبیر های خصوصی صحبت کرد منو تو اون گروهی که خیلی معروف بود بذارن  خیلی اذیتم کردن جلسات اول 😔😔 داد می زدن نه نمی خوایم و ...😔😔😔 البته بعدا باهام دوست شدن و یه گروه شدیم 😔😔 ولی اون روزا برام کابوسه 😔😔 الان هم اشک تو چشمام جمع شد😔😔

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
نمی دونم شاید من حساس بودم ولی یادمه ۵ ام دبستان همه گروه شده بودن و کلاس خصوصی می رفتن و از هم پنهو ...

عزیزم ببخش ناراحتت کردم بهش فکر نکن دیگه گذشته💙

آره متاسفانه اون دروغ گفتنا و دوستتو به یه بیستو پنج صدم فروختنا زیاد بود

عزیزم ببخش ناراحتت کردم بهش فکر نکن دیگه گذشته💙 آره متاسفانه اون دروغ گفتنا و دوستتو به یه بیستو پ ...

نه عزیزم ❤️❤️ اتفاق سبک تر شدم ، می گم من اگه برگردم همین راه رو انتخاب می کنم خیلی چیز ها به شخصیتم اضافه شد ، مثلا این که اهل تلاشم یا خیلی از مسایل برام مهمه و .... ولی خب اون مدرسه ی دبستانی که می رفتم جوش خیلی بد بود

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
چه خوب که از اینجا میری حداقل آینده خوبی خواهی داشت 😊

مرسی ❤️❤️ تو هم همین طور ❤️❤️❤️

اره می گم خیلی چیز ها بهم اضافه شد ❤️

تو چی کار می کنی الان؟

اون زمان بله خوب بود. من 96 کنکور دادم. ترم دو هستم

اخییی موفق باشی ❤️❤️

صفحه اول راكه خوندم دقيقا به اين فكر افتادم كه بچه هامون چي ؟اگه بعد از چند سال به همين وضع دچار بشن

عزیزم به بچه هات درس خوندن زورکی برای یه رشته خاص رو هیچوق تحمیل نکن بزار خودش علاقشو پیدا کنه اونوقته که خودش با جدیت میره دنبالش و از زندگیشم لذت میبره

اهان، اره، بعدش گند زدن به سمپاد، اصن از وقتی رفت زیر نظر اموزش و پرورش و هر شهرستانی یه مدرسه تیزهو ...

از چه سالی این جوری شد؟

اهان، اره، بعدش گند زدن به سمپاد، اصن از وقتی رفت زیر نظر اموزش و پرورش و هر شهرستانی یه مدرسه تیزهو ...

آره واقعا. همم باعث شد چون ظرفتیا رفته بود بالا ی جو الکی قبولی برا پز هم بیفته بین اولیا... چقد میلیونی که خرج نمیکنن ....