2777
2789
عنوان

یا ایتها السمپادیون بیاین با هم باشیم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدارس متفاوته . برا ما که سختگیری های بیموردی داشتن 😑

نه می گم مدارس غیرانتفاعی مطرح بیش تر نظارت می کنن و فشار میارن ، سمپاد زیاد کسی به کسی نیست ، فقط یه شرط معدل داره که اخراج نشی که اونم کار سختی نیست

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
به نظر  من معدل مهم نیست مهم هنر تست زنيه، منم معدلام همیشه 19 به بالا بود ولی آخر دانشگاه آزاد ...

من سال آخر دچار افسردگی قبل از کنکور و بیهوده پنداری زندگی شدم 😂😂😂

آدم از اول نخونه خیلی بهتره تا اخرش کم بیاره 

مدارس متفاوته . برا ما که سختگیری های بیموردی داشتن 😑

سختگیریاش شیرین بود، من هم راهنمایی بودم هم دبیرستان، واقعا ادم شکوفا میشد تو اون جو، اتفاقا بچه ها اصلا تک بعدی نبودن، لعنت به دانشگاه که همه رو تک بعدی کرد

آره واقعا بیچاره بچه های الان که از اول ابتدایی میزارنشون قلمچیو کوفتو زهرمار ....

منو پیر کردن ، همش جو مسخررره ، خود مدرسه سخت گیر نیست هاا، جوش که قبول شی و براش بخونی افتضاااح بود ، از مسیری که رفتم پشیمون نیستم ولی خیلی ۵ ام دبستان تو اون جو اذیت شدم چون دیرتر از بقیه شروع کردم ، هنوزم اثراتش رو تو رفتارم می بینم 😑 برای همین از جوش و همه چیزش متنفرم 😑 تهش هم چند نفر رو با پارتی تو اداره کنار بقیه قبول کردن 

وااااااااااای از همشون متنفرررررررررم 😑😑😑😁😁 هیچ کی مثل من اون سال ها اذیت نشد 😁😁😁

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
نه می گم مدارس غیرانتفاعی مطرح بیش تر نظارت می کنن و فشار میارن ، سمپاد زیاد کسی به کسی نیست ، فقط ی ...

سمپاد تنهاچیزی که سمپادش کرده رقابت شدید بین بچه هاس وگرنه سختگیری از طرف مدرسه نبود در واقع جو موجود یه جوری بود که آدم ناخود آگاه تحت فشار روانی بود

من سال آخر دچار افسردگی قبل از کنکور و بیهوده پنداری زندگی شدم 😂😂😂 آدم از اول نخونه خیلی بهتره ت ...

من خیلی ها رو این جوری دیدم 

سمپاد تنهاچیزی که سمپادش کرده رقابت شدید بین بچه هاس وگرنه سختگیری از طرف مدرسه نبود در واقع جو موجو ...

فرض کن من دوم دبستان بودم یکی از مدارسی می رفتم که جوش برای قبولی تو این مدارس خیلی بد بود و ادعا داشت !! مدیرش میومد ۱ ساعت سر کلاس حرف می زد می گفت فکر آینده باشید و بعدا فلان جا قبول شید و ... هزار تا از این دری وری ها !! بچه ی ۸ سالههه!!!!

سختگیریاش شیرین بود، من هم راهنمایی بودم هم دبیرستان، واقعا ادم شکوفا میشد تو اون جو، اتفاقا بچه ها ...

عزیزم زمان ما شکوفایی ابدا نبود فقط تست و تست و تست تا پزشکی قبول شی و اگر نشی پایان زندگیته !

دقیقا چیزی که تو ذهن هممون فرو کرده بودن!