2777
2789
عنوان

ازمادرشوهر و خواهرشوهرم ردفلگ دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 32 پست
سعی کن اصلا باهاشون هم کلام نشی صمیمی نشی چون روشون باز میشه گستاخ تر میشن

نمیتونم همسرم پشت سر هم گیر میده که بیا خونمون اونم بدون دعوت

میگه تو هم دختر مامانمی پس روزا بدون من برو پیش مامانم

میگه مامانش میگه چرا عروسمو نمیاری ببینم؟ عروسم الان دیگه باید وسایل آشپزخونه رو بدونه چیا کجا هستن

وقتی هم میرم خونشون گیر میده که چرا کم حرف میزنی باهاشون زیاد حرف بزن

حقیقتا نمیفهمه و درک نداره 

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشم همسرم پیشم نبود بیرون بوداومد پرسید چی شده گفتن هیچی دونفر ازدواجششون یهم خورده تو که نمیشناسی ...

همسرتم بنظر یا سنش کم یا بچه ننه اس ک مادرش اینجور کارا میکنه و نمیترسه از شوهرت

نه خب بی تفاوت بودمبه خودم نگیرم هم به نظرت کسی که درباره ی یه غریبه اینطوری حرف میزنه درباره ی عروس ...

باید برات مهم نباشه

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

میگفتی وا مادر پسره چه خونه خراب کن بوده عشق و دوست داشتن مگه به شغل دختره ست

میخواستم بگم اگه ازدواج مبادله باشه پس تکلیف عشق چی میشه ولی خب چیزی نگفتم چون حدس زدم ممکنه به نامزدم از خودوشون حرف درارن بگن زنت فلان حرفو زد اینکارو کرد و اینا

همسرتم بنظر یا سنش کم یا بچه ننه اس ک مادرش اینجور کارا میکنه و نمیترسه از شوهرت

سنش که کم نیس۳۲ سالشه

بچه ننه رو نمیدونم از کجا باید تشخیص بدم اینو؟

نمیتونم همسرم پشت سر هم گیر میده که بیا خونمون اونم بدون دعوتمیگه تو هم دختر مامانمی پس روزا بدون من ...

ببین تو ظاهر خوب و مهربون باش در باطن اصلااااااا بهشون اعتماد نکن

جلو شوهرت باهاشون حرف بزن اما نه راجب خودت توپو بنداز زمین اون

مثلا بگو عه مامان جان فلان چیزو چجوری درست کردین خوب شده بود

یا نمیدونم اون روز رفتین خونه مامانبزرگ حالشون چحوری بود

وقتی همسرت نیس تا میتونی ازشون دورشو کتاب ببر بخون یا نمیدونم هر چی ک مشغول باشی

یا مثلا موقع ناهار خیار گوجه بردار دوساعت لفتش بده سالاد درست کن

تو خونه خودتونم بیکار نباش ک شوهرت بخواد دم به دقیقه بگه بریم خونه مامانم

کلاس ثبت نام کن باشگاه برو خلاصه وقتت رو پرکن ک بهانه داشته باشی نری

شوهرت متاسفانه خیلیییییی نابالع

سنش که کم نیس۳۲ سالشهبچه ننه رو نمیدونم از کجا باید تشخیص بدم اینو؟

تو هر تصمیمی اول اسم مامانشو میاره

رازهای زندگی یا حتی مسائل جزییتونم به مامانش میگه

با مامانش میشینه راجب بقیه فامیل غیبت میکنه

مدام ازت درخواست داره به مامانش احترام بزاری

هرجا میخواین برین به اون گزارش میده یا دعوتش میکنه اونم بیاد

کاری رو بدون مشورت بااونا انجام نمیده

خ تحت تاثیر حرفای اوناس

ببین تو ظاهر خوب و مهربون باش در باطن اصلااااااا بهشون اعتماد نکنجلو شوهرت باهاشون حرف بزن اما نه را ...

اوهوم

فعلا عقدیم به نظرت اگه بهم ثابت شد مامانیه جدا شم یا بهش فرصت درست شدن بدم؟

اوهومفعلا عقدیم به نظرت اگه بهم ثابت شد مامانیه جدا شم یا بهش فرصت درست شدن بدم؟

عزیزم من نمیتونم بهت بگم چکار بکنی این تصمیم بزرگیه باید با متخصص  این زمینه مشورت کنی

فقط تجربه بهت بگم زندگی با بچه ننه وحشتناک انگار یه هوو داری ک تا ابد باهاته و همیشه همه جا هست و کوچک ترین بحث باهاش مساوی با خشم شوهرت و بدرفتاریش و محال عوض بشن هیچ وقت تغییر نمیکنن

بنظرم از الان هرچی پول داری فقط بده مشاور 

سنش که کم نیس۳۲ سالشهبچه ننه رو نمیدونم از کجا باید تشخیص بدم اینو؟

تو ۱۰ سال پیش منی اصلا تو بحثشون شرکت نکن بهشون توجه نکن اگر دارن حرفهای بو دار میزنن از جمعشون به بهانه تلفن، توالت و .... خارج شو. 

به همسرت هم فعلا چیزی نگو اگر هم خواستی بگی با دعوا نه حالت مظلومانه بگیر.

در مورد اصرار همسرت به اینکه بهشون سر بزنی همسر من هم همینطور بود فکر می کرد اینطوری روابط بهتر میشه. تنها راهی که داری اینه که خودتو حسابی مشغول کتی با ادامه تحصیل و کلاس های مختلف و باشگاه و... طوری که همش درگیر باشی و کمتر فرصت داشته باشی بهشون سر بزنی و فقط بعضی شب ها وقتت خالی باشه. 

در نهایت این که خانواده شوهرت رو برای خودت خیلی بزرگ نکن بی خیال حرفهاشون باش. مثل در و همسایه  و فامیل ممکنه حرفی بزنند که شما باهاش موافق نباشی اصلا به خودت نگیر.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
تو هر تصمیمی اول اسم مامانشو میارهرازهای زندگی یا حتی مسائل جزییتونم به مامانش میگهبا مامانش میشینه ...

مثلا چند شب پیش رفتیم خرید از محل کارش بهش کوپن خرید خوراکی و مواد غذایی داده بودن . ۱۱تومن برا خونشون گوشت و برنج خرید .ب را من حتی تعارف نکرد چیزی لازم نداری؟ برنجا و گوشتارو جفت جفت برداشت من فکر میکردم شاید میخواد نصفشو بده به من بگه ببر غذا درست کن بخور ولی اصلاا ولی خب بعدش منو برد پیتزا

ولی دیشب که رفتم خونشون رفت برام خوراکی بخره پفک و چیپس و پاستیل

دیدم از هرکدوم سه تا خریده برا من مامانش و خواهرش!(سه تامون پیش هم بودیم برا هرسه تامون خرید)

دیروز صب همسرم بهم زنگ زد گفت شب خونه ی ما شام مهمونی. ظهر زنگ زد گف مامانم خیلی کار داره(گوشتایی که همسرم خریده بود رو اوکی میکرد) مامان گفت شنبه بیا

منم تو دلم گفتم خب منکه میگم بدون دعوت نمیام هی شما خودتون اصرار دارین بدون دعوت بیا بعدش خودتون قرار رو کنسل میکنین. بعد شب باز اصرار کرد بیا خونمون منم رفتم موقع شام یه سفره انداختیم مامانش گفت من نمیخورم همسرمم فت یذره میخورم باباشم گفت منم یذره میخورم ابجیشم گفت منم نمیخورم هیچکدومشون سر سفره ننشستن

ابجیش رفت غذا بکشه گفتم منم نمیخوام دیر خوردم ناهار(خب وقتی هیچکدومشون نمیخورن یعنی تو هم نخور دبگه)

خب من چجوری میتونم حالی همسرم کنم که بفهمه نمیخوام بدون دعوت برم خونشون؟

اوهومفعلا عقدیم به نظرت اگه بهم ثابت شد مامانیه جدا شم یا بهش فرصت درست شدن بدم؟

کسی مامانیه که ندام چشمش به گوش مادرش باشه در همه تصمیم ها مادرشو دخالت بده. برای هر کاری از مادرش اجازه و مشورت بگیره. تصمیم زندگیشو مادرش بگیره.

به نظرم همسر شما که مادرش حتی برای ازدواجش رصایت نداشت و برخلاف نیل مادرش رفتار کرد مامانی نیست. فقط میخواد روابط بهتر بشه و به بقیه ثابت کنه انتخاب درستی کرده

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم