2777
2789

ماجرای فامیلشون رو تعریف میکردن

میگفتن دختر و پسر باهم داشتن آشنا میشدن

دختره چندین ماه بعد حرفاشو و قول و قرارارو عوض کرد هی

میگفتن دختره از یه دهات اهل یه شهر کوچیک بود(با تمسخر) و میگفتن چه جوری شده خونوادش قبول کردن بدون محرمیت باهم اشنا شن فرهنگشون بالا نیست و آشنایی بدون محرمیت رو بد میدونن(حس کردم به من تیکه انداختن چون پدرم قبول نمیکرد بدون محرمیت با همسرم رفت و آمد کنم)

بعد تعریف میکردن از پسره پرسیدن چی دخترو دوس داره پسره چیزی نگفته فقط‌ گفته من اینو میخوام

خواهرشوهرم گفت دختره هم اهل دهات بوده ،هم چندسال پشت کنکوریه، هم شاغل نیست. چیزی برای مطرح کردن نداره دقیقا پسره از چیش خوشش اومده؟

بعد با مادرشوهرم بلند بلند خندیدن

مادرشوهرم یه جا هم گفت مادر پسره دختره رو نپسندیده بوده برای همین داره بهم میخوره ازدواجشون(باز حس کردم تیکه انداخت چون مادرشوهرمم اولش منو نپسندیده بود)

الان حس خیلی خیلی مزخرفی دارم

حس میکنم همه چیو مبادله میبینن اینا و پسرشونم حتما عین خودشونه(خب مادر و دختر یه طرز فکر دارن احتمالش زیاده اونم همچین طرز فکری داشته باشه) و حس میکنم به منم نگاه از بالا به پایین دارن

اصلا خوشم نیومد ازشون برا همینه که دوس ندارم باهاشون رفت وامد داشته باشم

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ردفلگ یعنی چی؟

به خودت نگیر بی تفاوت باش

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

رد فلگش مربوط به اینه که چقددد فضولن و دخالت میکنن تو زندگی بقیه

برا خودش ما هم یه رد فلگ روشن میشه اینکه همه چیییی رو ربط میدی به خودت

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ردفلگ یعنی چی؟به خودت نگیر بی تفاوت باش

نه خب بی تفاوت بودم

به خودم نگیرم هم به نظرت کسی که درباره ی یه غریبه اینطوری حرف میزنه درباره ی عروسش همچین حرفی نخواهد زد؟

دسیسه چیده بودن آزارت بدن تا از حس حسادتشون کم بشه

این موقع ها هرجوابی بدی برمیگردن میگن چیه ب خودت گرفتی!

تنها راهش این جمعشونو ترک کنی یا حواس خودتو پرت کنی

مثلا ب بهانه دسشویی یا تلفن پاشو برو 

خدا به اون دختر رحم کرده اون خواهر ومادر شیطان صفت خودبرتر بین حالا مگه پسرشون چیکاره بوده مال ناف ت ...

اون دختره و اون پسره غریبه بودن

مادشوهرم و خواهرشوهرم درباره ی دوتا غریبه نظر دادن

دسیسه چیده بودن آزارت بدن تا از حس حسادتشون کم بشهاین موقع ها هرجوابی بدی برمیگردن میگن چیه ب خودت گ ...

نه خب منم فقط خنده ی ریز زدم و خودمو به نفهمی زدم

دسیسه چیده بودن آزارت بدن تا از حس حسادتشون کم بشهاین موقع ها هرجوابی بدی برمیگردن میگن چیه ب خودت گ ...

خودشم همسرم پیشم نبود بیرون بود

اومد پرسید چی شده گفتن هیچی دونفر ازدواجششون یهم خورده تو که نمیشناسیشون همینارو گفتن