2777
2789
عنوان

هاله انداختن بی بی چک روز بیست و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 36 پست

عزیزم تویه یه تاپیکی نوشته بودین دخترم توی خیابون دستشو نمیده و به سمت ماشینا میدوه. دقیقا پسر منم اینجوریه و تو خیابون مکافات داریم. ۱۹ماهشه.  میشه بدونم دخترتون تویه چه سنی خوب شد ؟؟

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

عزیزم تویه یه تاپیکی نوشته بودین دخترم توی خیابون دستشو نمیده و به سمت ماشینا میدوه. دقیقا پسر منم ا ...

سلام ، باورتون میشه اصلا یادم نمیاد دخترم این مدلی بوده باشه ؟!😅

ولی خاطرم هست پسر دختر خالم دقیقا همین خصوصیت رو داشت، کنار خیابون راه می‌رفتیم یهو به سمت وسط خیابون منحرف میشد، معزلی شده بود ، دیگه کم کم اوکی شد.

پسر شما هم هنوز کوچکه و داره استقلال رو تجربه می‌کنه ، هنوز درکی از خطر نداره، طبیعیه یکم طول بکشه تا متوجه خطر خیابون و ...بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ، باورتون میشه اصلا یادم نمیاد دخترم این مدلی بوده باشه ؟!😅ولی خاطرم هست پسر دختر خالم دقیقا ه ...

اره عزیزم توی نت زدم .سال ۹۷گفته بودین🤣🤣کاش منم مثل شما یادم بره یه روز. خیلی لجبازززه خیلی

اره عزیزم توی نت زدم .سال ۹۷گفته بودین🤣🤣کاش منم مثل شما یادم بره یه روز. خیلی لجبازززه خیلی

باورم نمیشه ، الان از همسرم هم پرسیدم و حتی دخترم🤣

ماشاالله اینقدر عاقل و فهمیده هست که همیشه میگم تو دنیا نمونش نیست 🥹

پسر شمام ان شاءالله همین مدلی خواهد بود ☺️

باورم نمیشه ، الان از همسرم هم پرسیدم و حتی دخترم🤣ماشاالله اینقدر عاقل و فهمیده هست که همیشه میگم ت ...

فدات انشالله .عکس تاپیکتو بفرستم🤣چجوری اخه یادت رفته مامان . خیلی شاکی هستی تو اون تاپیک

فسقلی پس ازین شیطنت ها هم داشته من یادم نمونده 🥹ولی خب در کل نگران نباشید این مسایل برا کودک خصوصا ...

اصلا بیرون و خریدای خودمو حتی دکتر رفتن. نمیتونم انجام بدم کلا دلسرد شدم به خودم از بس دست نمیده و سمت های دیگه میره.کاش یکم زودتر منم بگذره